tek sorun neler yapabileceğimi yazamamam hareketleri görüyorum. lal gibi gözüne bakmazdım yani![]()
tek sorun neler yapabileceğimi yazamamam hareketleri görüyorum. lal gibi gözüne bakmazdım yani![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ben yazabilirim sanıyordum ama her zaman yazılacak gibi değil. neyse ben yine düşüncemi söyleyim. oyun içinde yine yukarı fişekler bunda şüphem yok ama kar cebe yapılarak oynanacak bir gün
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
şimdi el elde baş başta olsun. o diğer yazamadığım 500.. 600 puanıda istemiyorum135.200 hala kabulum artık siz sahip olur duruma göre yan cebime atarak devam edersiniz
![]()
bakalım hile yapılımışmı yapılmamışmı diye akşam yan cebimi kontrol edeceğim haa![]()
sanıyorum piyasa ustacıkları uçuyoruz kaçıyoruz vel velesi ile en son kazığı kendilerine çakacaklar. gerçi oyunun neresindeler oda meçhulde.. bir milyon tane borsa oyuncusu var kim şeyim hıyar derse bir avuç tuz ile peşinden koşuluyor. ne bereketli toprağımız varmışyön gerçekten hala yukarı olabilir ama borsa yapıcısın hiç acelesi yok. hem sürüm sürüm süründürür hemde parasını kazanır. yani gürültüye ne gerek var yaz düşünceni kapat çeneni. sanal alem işte...
viop en düşük en yüksek kaç gördü? gece birde ancak görebiliyorum. erkenden bakıp vurup kafayı yatayım dedim
Yer İmleri