Sayfa 914/1000 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    2 hisse senedim ile yaklaşık 3 aylık süreç sonunda % 60 karla salı günü vedalaşmıştım. Bugün gelen para ile Tcd ve Fıd alış verecektim ancak yarına bıraktım alış talimatını. Yarın cuma hafta sonu ppf de kalır, pazartesi alınır.Fon oranını % 60 a çıkarmış olacağım böylece.
    İsabetli karar persembe alis girmek riskli
    Gecen persembe tcd de boyle bir hataya dustum

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. yatırımlarınızı neyi alıp neyi sattığınızı , aldığınız kararları mutlaka tarihi yazın... bir yatırım ajandanız olsun.... yazarak çalışın... ronaldo havada asılı kalıp gol atabilir fakat çoğu parlak fikir havada asılı kaldığı için yatırıma dönüşemeyip , fırsat kaçırılmasına sebep olur...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ustad kesinmi tahminmi

Tahminî hocam farklı değerler gelecektir yarın

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    İsabetli karar persembe alis girmek riskli
    Gecen persembe tcd de boyle bir hataya dustum

Fon alışlarımda buna dikkat ediyorum üstadım.İnşallah tez zamanda sizde kayıpları telafi edip kâra geçersiniz.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    2 hisse senedim ile yaklaşık 3 aylık süreç sonunda % 60 karla salı günü vedalaşmıştım. Bugün gelen para ile Tcd ve Fıd alış verecektim ancak yarına bıraktım alış talimatını. Yarın cuma hafta sonu ppf de kalır, pazartesi alınır.Fon oranını % 60 a çıkarmış olacağım böylece.
    Bravo valla ankarali degilmi helalin var ustadim

Mogolo vurdu voleyi bugun 😀

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Gün sonu
    ACC -0,28%
    EID 0,02%
    MAC -0,22%
    TKF 0,24%
    GMR 0,23%
    GL1 0,46%
    FPH 0,25%
    YDI 0,61%
    TCD 1,13%
    FID 0,23%
    Acc anlasilan cok kotu eksi yapacak
    Tcd enaz 2 bekliyorum yada yakininda
    Fid 0.5 civari
    Gerisi umrumda degil

8.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Nasil yapiyorsunuz valor durumunu

öncelikle portföyümün en fazla yüzde 50'siyle valörlü fonlara giriyorum. Kalanı da günlük ppf ve kvb gibi likit fonlarda oluyor. Bu gün bir miktar, mesela 50 liralık tcd sattım ve parası yarın 14.30'dan sonra hesaba geçeceğinden normalde ancak pazartesi tekrar alabilirim. Valör t2 olsa da salı alabilirim. Yarın tekrar tcd almak istediğimde hemen bu gün sattığım kadar likit fon bozarak alım yapar, öğleden sonra hesaba geçecek bu gün sattığım tcd parasını da tekrar likit fona koyarım. Bu şekilde bü gün sattığım fona pişman olursam ya da yarın daha da düşüyorsa hemen almış olurum. Fon değişimini de bu şekilde aynı gün sonunda yaparım istersem bu gün 50 liralık tcd satarken hemen likit fon bozup 50 liralık acc alımı yaparım. Yarın sabah uyandığımda tcd'den acc'ye taşınmış olurum.

Sayfa 914/1000 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •