İsabetli karar persembe alis girmek riskli
Gecen persembe tcd de boyle bir hataya dustum
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsabetli karar persembe alis girmek riskli
Gecen persembe tcd de boyle bir hataya dustum
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırımlarınızı neyi alıp neyi sattığınızı , aldığınız kararları mutlaka tarihi yazın... bir yatırım ajandanız olsun.... yazarak çalışın... ronaldo havada asılı kalıp gol atabilir fakat çoğu parlak fikir havada asılı kaldığı için yatırıma dönüşemeyip , fırsat kaçırılmasına sebep olur...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Mogolo vurdu voleyi bugun 😀
öncelikle portföyümün en fazla yüzde 50'siyle valörlü fonlara giriyorum. Kalanı da günlük ppf ve kvb gibi likit fonlarda oluyor. Bu gün bir miktar, mesela 50 liralık tcd sattım ve parası yarın 14.30'dan sonra hesaba geçeceğinden normalde ancak pazartesi tekrar alabilirim. Valör t2 olsa da salı alabilirim. Yarın tekrar tcd almak istediğimde hemen bu gün sattığım kadar likit fon bozarak alım yapar, öğleden sonra hesaba geçecek bu gün sattığım tcd parasını da tekrar likit fona koyarım. Bu şekilde bü gün sattığım fona pişman olursam ya da yarın daha da düşüyorsa hemen almış olurum. Fon değişimini de bu şekilde aynı gün sonunda yaparım istersem bu gün 50 liralık tcd satarken hemen likit fon bozup 50 liralık acc alımı yaparım. Yarın sabah uyandığımda tcd'den acc'ye taşınmış olurum.
Yer İmleri