Sayfa 259/393 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Mehmetkirsoy Guest
    Son swap hadisesinden internetten bir çok yerden okuduğum ve anladığıma göre marttan farklı olarak bu seferki hadise londranın elindeki tl yi almak ve 5,93 94 den dövizi onlara basmak olarak gördüm.

Umarım yanlış anlamamışımdır.

Şuan londraya döviz kakalıyoruz sonra.şelale hahahhahahaha tl değerlenecek buralar doğru mudur

Mehmetkirsoy Guest
    Anlaşılan doğalgaz dan çok para gelecek o kadar tl yok neyy hahahahhahahshahshshs

Mehmetkirsoy Guest
    Sıkın dişinizi doğalgaz çıkınca uçacağız.. libya kıyılarına uzaylılar veya melekler inmiş.

Mehmetkirsoy Guest
    Çok acayip abi tüm yıl dolara bas son 10 gün fişeklesin

Mehmetkirsoy Guest
    5,94 üzeri şaka yapamıyorum artık.. altın verip tl aldım şuan boğaziçi köprüsüne gidip atlamak istiyorum çok üzgünüm..

6.  Alıntı Originally Posted by Mehmetkirsoy Yazıyı Oku
    5,94 üzeri şaka yapamıyorum artık.. altın verip tl aldım şuan boğaziçi köprüsüne gidip atlamak istiyorum çok üzgünüm..
    mehmet abi altinda ikimiz bekliyorduk iste sen niye verdin altini.
    geri gelir tekrar takma kafana sakin. firsat bitmez.

7.  Alıntı Originally Posted by Mehmetkirsoy Yazıyı Oku
    Kardeş nettin sen yav? Altın yatırımcısı böyle mi olur?
    Gömdüğün yeri bile unutman gerekirdi.
    Neyse artık olmuş bir kere. İnşallah aynı miktarı kayıpsız yerine koyarsın.

İlle al-sat yapacaksan altın-dolar arası geçişler yapman daha iyidir, çünkü Gram/USD Gram/TL'den daha oynak olduğu için tepelerde sattığını dipten geri alma şansın olur.
    Hem de TL riskinden izole olursun.

Fakat altın satıp TL alırsan, şu alttaki grafikte "istikrarlı" bir şekilde giden trenin ardından baka kalırsın. Tekrar alım fırsatı vermez kolay kolay.
    (papaz krizi gibi bariz pikler istisna)

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8.  Alıntı Originally Posted by Murat k Yazıyı Oku
    Benim bilgili komutanım senin çok anladigin belli oluyor ondan dolayı 4 yıl 6.500 geçmeyecek dolar almışsın sen hele dolar bi 5000 altında gör daha sonra gel buraya bilgiden bahset senin diğer yazdigin yer körler sağırlar birbirini ağırlar yeri hadi hoşçakal

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Insallah sadece sayilari yanlis yaziyorsundur 4 yil sonra 6.50 yi gelmiyecek mi yaziyorsun cidden bunu mi iddia ediyorsun?

Sayfa 259/393 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •