Sayfa 345/808 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    AKBNK ve GARAN verdiler karanlık oda da diğerlerine daha bakmadım
    Ben 135.200 e yazdım onu da verdi...Makas 700...

2. Bayım çekiniz şu Dowar’ın fişini please...

3. Günaydın herkese, sağlıklı, mutlu bir gün olsun...
    Dün kapattıklarımın bir kısmını 135.575 den yerine koydum...
    Herkese kolay gelsin...

4. 135.700 şort...

Çok kısa stoplu...

135.850' yi geçerse stoplarım...

135.000 kar alırım...

5. 211 : Wall Street Trump’ın Azil Sürecini Değil, Ticari Gelişmeleri Umursuyor- CNBC

Wall Street, ABD Başkanı Donald Trump’ın azil sürecinde suçlu bulunmasından etkilenmedi,
    bunun yerine ticari anlaşmaların oluşturduğu olumlu gelişmelere odaklandı.
    Wall Street’e göre, ABD Temsilciler Meclisi’nin Trump’ı "görevini suiistimal etme"
    ve "Kongre’de soruşturmayı önlemeye çalışma" ithamlarından suçlu bulması sonrası
    ABD piyasalarında izlenen artış eğiliminin devam etmesi, yatırımcıların söz
    konusu "politik karışıklık" yerine Çin’le varılan ticaret anlaşması ve Yeni Serbest
    Ticaret Anlaşması’nın (USMCA) piyasalarda oluşturduğu iyimserliğe odaklanmasından
    kaynaklanıyor.
    Trump’ın 2020 seçimlerindeki olası rakibi Joe Biden ve oğluna ilişkin soruşturma
    açılması için Ukrayna Başkanı Volodimir Selenski’den yardım ettiği iddialarıyla
    başlatılan azil süreci kapsamında Perşembe günü Trump, Temsilciler Meclisi tarafından
    suçlu bulunmuştu. Bu süreçte ayrıca Washington’ın, Pekin yönetimiyle ticaret
    anlaşmasının ilk kısmı üzerinde anlaştıklarını duyurması ve senatonun USMCA’i
    onaylamasıyla, ülkedeki ticari belirsizlik hafiflemişti.
    CNBC’de yer alan analizde, söz konusu azil sürecinin maliye veya para politikalarını
    etkilemediğine dikkat çekilirken, 31 Ekim’de sürecin başlamasından bu yana
    S&amp,P 500 endeksinin yüzde 5.0 yükseldiği ve Perşembe günü 3,205 puanla ilk
    kez 3,200 puanın üzerine çıkarak yeni rekorunu kırdığı belirtildi.
    Cresset Wealth Advisors yatırım müdürü Jack Ablin, yatırımcıların azil sürecini
    ciddiye almadıklarını vurgulayarak, "Yatırımcılar görünürde Kongre’de olanları
    dikkate almıyor. Ekonomiyi umursuyorlar, ticareti umursuyorlar ve eğer başkanın
    işini kaybedeceğine inansalardı, bunu da umursarlardı. Başkanı görevden almak
    yalnızca bir gecikmeye neden olur, muhtemelen doların değerini düşürür, bazı belirsizlikler
    oluşturur ve (ABD Başkan Yardımcısı) Mike Pence’i yeni başkan yapar"
    değerlendirmesini yaptı.
    Bannockburn Global Forex piyasa yatırımı stratejisti Marc Chandler da, yatırımcıların
    politika yerine hisse senedi piyasalarına odaklandığını ve azil sürecinin
    piyasalar üzerinde etkisi olacağını düşünmediğini söyledi. Chandler, şu yorumu
    yaptı:
    "Bu süreç maliye veya para politikalarını etkilemeyecek. Burada bence daha önemli
    olan politikalar ve faiz oranı değişkenlerindeki gelişmeler. Görevi kötüye kullanmanın
    döviz üzerinde bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum."

-DHA-
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

KRDMD Günlük, biraz uzak çekim oldu ama olay anlaşılıyor...

KRDMD 12. ay VİOP Pozisyonlanması...

Buradan şort açılır gibime geliyor...

Bugünden sonra takip edecem...

Stop - loss seviyesi 2.64( stop olması için 2.64'e geldi hatta geçti atıyorum 2.70' e iğne bar yaptı geri geldi 2.64' ün altına bu durumda stop olmaz üstünde saatlik/günlük kapanış yapması lazım)

Bugün 2.54 ile uzlaşmaya gitmiş...

2.64 üstünde reverse long olunabilir, ordan 3.20' ye kadar gideri var...

Takip tamamlandı...

2.57' den Aralık vade şort açtım...

Aslında Ocak vade de olabilirdi, ama tahtada henüz yeterli derinlik oluşmamış...

Eğer poz stop olmazsa uygun koşullarda bir sonraki vadeye taşıyabilirim...

Stop olursa zaten hiç bizim olmamıştır...

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Takip tamamlandı...

2.57' den Aralık vade şort açtım...

Aslında Ocak vade de olabilirdi, ama tahtada henüz yeterli derinlik oluşmamış...

Eğer poz stop olmazsa uygun koşullarda bir sonraki vadeye taşıyabilirim...

Stop olursa zaten hiç bizim olmamıştır...

Spot ile vadeli aynı fiyattan işlem görüyor...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8. 135,800 direnç üstünde 136,150 var

Sayfa 345/808 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •