Originally Posted by Zülfü Aşkın [IMG][/IMG] THY de en iyi alıcılardan biri İNFO idi ... 13,83 ortalama ile.. 3 Milyon lot... Birden verince Kusmak zorunda kaldı.. Elinde 14, liradan 300 bin lot mal kaldı... Benim izlenimim böyle... Usta THY bildiğin Game Of Thrones... 10 kademeyi aldın mı çıkacaksın bu tahtadan... Ya da hiç bulaşmayacaksın...
[IMG][/IMG] 135,600 Altı şortlara calışır... 135,850 üstü longlara..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Originally Posted by Verge Usta THY bildiğin Game Of Thrones... 10 kademeyi aldın mı çıkacaksın bu tahtadan... Ya da hiç bulaşmayacaksın... Aynı fikirdeyim...Benim işlemlerin çok kısa vur kaç... 10 kademe benim için ideal..
Originally Posted by Zülfü Aşkın [IMG][/IMG] XU100... 110,750... seviyesinin üstünde kalacak mı ?... [IMG][/IMG] 110,750 üstünde hedef 118xxx bin...110,xxx bin altında 105,xxx GRAFİK öyle diyor..
[IMG][/IMG] Benim pencerden... 9,86 kırarsa long açarım.. TAKİP ediyorum
[IMG][/IMG] Hisse senedi GRAFİK ile işlem yapan için UCUZ ve PAHALI kavramı........
[IMG][/IMG] Hisse senedi Grafik ile işlem yapan için
Yine bir illüzyon var, biz farkına varınca bakalım ne olmuş olacak... Çözemedim...
Forum Rules
Yer İmleri