Originally Posted by reha kaya [B]AYDA 8 BİN 500 TL YİYECEK MASRAFI Eee... Herhalde, muz arada yiyorum da, ananaslan kivi yemeyeli çok uzun yıllar oldu. ayda 8.500 tl lik meyve yersen tay gibi koşarsın yemezsen topuğunda bilmediğin şeyler çıkar sührevi hastalıklar mütehassısı arar durursun
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 ayda 8.500 tl lik meyve yersen tay gibi koşarsın yemezsen topuğunda bilmediğin şeyler çıkar sührevi hastalıklar mütehassısı arar durursun Angara da meşhur bir cerrah..! fordcu mevlut var.Ona bir gostersenize Reha beyi belki bir çaresi bulunur. Svaptir böyle şeyler.[emoji23]
Originally Posted by boschyatirim Angara da meşhur bir cerrah..! fordcu mevlut var.Ona bir gostersenize Reha beyi belki bir çaresi bulunur. Svaptir böyle şeyler.[emoji23] adamın topuğunda sıkıntı var dötünde değil hem ben reha gayayı öyle fordcualra bırakmam döver fordcuyu
Originally Posted by ayhan53 adamın topuğunda sıkıntı var dötünde değil hem ben reha gayayı öyle fordcualra bırakmam döver fordcuyu Cerrah ya ondan sey ettim.
Originally Posted by boschyatirim Cerrah ya ondan sey ettim. Şey edip durma, bu lafın sonu iyi bitmez haber vereyim. Başkası olsa, ne olacağını herhalde tahmin edersin!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Mesela uçakla polonyaya giderek oradan trenle mi devam etmek daha mantıklı
Forum Rules
Yer İmleri