Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Nereden böyle bir çıkarım yaptınız? Fazla önyargılı değil misiniz? Örnek adam memur böyle bir ev miras kalmış.Bu yüksek vergiyi nasıl ödeyecek? Evin değerine göre vergi alınması saçma zaten.Gelen tepkilere göre değişiklik yapılıyor.Yazıda gelire göre vergi alınacak diyor.Bu da doğru olan.
Bu yüksek vergi işini en güzel chp li belediyeler yapıyor.Daha önce İzmir'de Urla'da yaptılar bunu millet ayağa kalkmıştı.Şu an durum nedir bilmiyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Önyargı olduğunu kabul ediyorum ama uzun süredir böyle bir beklenti içerisindeyim. Müteahhitler evleri satıp bitirip müteahhitlik modası geçtiğinde evleri kucaklamış bulunan halka vergiyi devletin dayamayacagini düşünmek bile imkansız, kaçınılmaz bir şey bu bence. Bu beklentim parti bağımsızdır bu arada.
Ancak iktidar özelinde eleştirmek gerekirse son dönem yazılan yasalarda bariz özensizlik ve baştan savma yaklaşım malesef göze çarpıyor. Cehabe nin Mansur başkanı fazla tutmayacağını düşünüyorum mesela. Öyle derler böyle derler sepet yapar gönderirler başkanı. Dürüst adam yaranamaz mevcut sistemde.
Yer İmleri