2+1 daire beylikdüzün'de en çok istenen kira EŞYASIZ olarak 3750TL:
https://www.sahibinden.com/emlak-kon...t=kiral%C4%B1k
3250'ye de veren var. Biraz da pazarlık yaparsınız.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
2+1 daire beylikdüzün'de en çok istenen kira EŞYASIZ olarak 3750TL:
https://www.sahibinden.com/emlak-kon...t=kiral%C4%B1k
3250'ye de veren var. Biraz da pazarlık yaparsınız.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
satılıgı gectım kıralık bıle yok.Saklihan konaklarinda oturuyorum ve site yonetimi kiralik icin sirada 20 kisinin telefonu kayitli dedi.
Bende neden satilik ilanima haftada 2-3 kiralamayi hic mi dusunmuyorsunuz diye ariyolar diyordum.
Kale kent var siteme en yakin.orada 3+1 ler 2500 tl idi su an 4000 tl.orada 2+1 ler 400-500 arasiyken bizim site 750 bin tl civariydi.simdi kale kent de kapali mutfak 2+1 ler 750-800 olmus.
Beylikdüzunde 2+1 e 850k vereni bulupta satmamak !..
Beylikdüzü sonucta.
Insanlar heraksam metrobuste yer bulabilmek icin birbirini dövuyor cevizlibağda.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.youtube.com/watch?v=CLo3e1Pak-Y
Adamlar skyneti kurmuşlar
Terminatör gerçek oluyor
Daha doğrusu dünyayı yönetenler hollywood ile önce planlarını filmler aracılığıyla insanlara alıştıra alıştıra benimsetiyorlar sonrada gerçekleştiriyorlar. Çindeki bu sistem yakın gelecekte istanbulada gelirNasılsa bir guşak bir yol diye seviniyoruz.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!
Sorduğunuz sorunun anti tezine kendiniz cevap vermişiniz zaten, neden bizim fikrimizi istiyorsunuz o zaman onu anlamadım?
Neyse 3+1 evin daha çok prim yapmasının nedeni çok basit, bahsettiğiniz bölgeyi araplar çok tercih ediyor, araplar büyük ev sever, o yüzden ev ne kadar büyürse primi o kadar artar bahsettiğiniz bölgede. Bi de vatandaşlık ayağına 3+1 evi satmak daha kolay, 250 bin dolar bandına daha çok yaklaşıyor.
Evi satıp nereye geçeceksiniz? Planınız yoksa neden ilan veriyorsunuz? Ben de yeni ev aldım, sizin gibi fantezi yapan bir sürü satıcı vardı, o yüzden sahibinden ilanları direk es geçiyordum. Emlakçıya 35 bin lira komisyon verdim ama hiç olmazsa sadece ciddi satıcılarla muhattap oldum.
Neyse evi aldığınız zaman dolar kuru 2.36 mış, 100 bin lira peşinat vermişiniz, yani 42 bin dolar. 700 bin lira kalacaksa eliinize, bu 116 bin dolar.
yani 42 bin koyup, 116 aldınız. Tabi bu arada eve yaptığınız aylık ödemeler, aidat ödemeleri, evin içine yaptığınız harcamalar hepsini kalem kalem hesaplamanız lazım gerçek karınızı ölçmek için.
Evi satıp dovize ya da altına girerseniz bence pişman olma ihtimaliniz yüksek.
Saklıhan konaklarındaki 2+1 ilanda 175 metre kare diyor net,
Bu doğruysa metre karesi 800 dolara geliyor.
Satmayın bu evi.
Yer İmleri