Sayfa 24/31 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop takip

GARAN__ zirve olan 11.14 geçildi önünde 11.24 ve 11.32 var ama alıcıları dökmek için satış verebilirler, tekrar fişeklerler, zurnanın son deliği dedikleri yer burası işte takip etmek lazım.

viop nereden döndü göremedim ama bende ilk diren 138.575 ve 139.125 idi
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

gerçekten ilginç bir piyasa olmuş. en son 11.15 görmüştüm ama GARAN yine ortalığı harmanlatmış. ben bu sert hareketleri yeni yılda bekliyordum ama o yine yılbaşı sürprizini yapmış. bu arada PRKAB.. DGGYO dan yumuşak çıktı. çok fazla yormayacak DDGYO biraz daha yorabilir ama ne tarafa dönerse dönsün değişen bir şey olmayacak
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

artık bu saatten sonra piyasa havaya girmişken, herkes havaya girmişken, o ne diyor, bu ne söylüyor diye, bakmadan en doğru olanı almak içinde satmak içinde sadece direnç takip etmek olmalıdır. hem bu arada kendinizide tanımış olursunuz. ama ezbere üfürüpte yok destek çalışmıyor, yok direnç çalışmıyor, yok teknik çalışmıyor diye bahanelere sığınmadan...

yukarda verdiğim direnç olayı gerçekten çok önemlidir ve sizi kötülüklerden korur. dikkate alarak pozisyon aldığınız sürece en kötüsü biraz pahalı alırsınız. ama görerek alırsınız tahmin üzerine değil... piyasadaki verilen gaz"a göre beklenti çok yüksek. olabilir sonuçta profesyoneller söylüyor bunu. elbette bir bildikleri vardır... ama farkındaysanız kendilerine sürekli kıvırtma payı bırakıyorlar. çünkü garantisi yok bu oyunun

hiç dikkat ettinizmi bu günkü viop"ta sert görülen alımlara rağmen toru topu 1300 puan almışlar. bende yeni farkına vardım. o zaman şimdi yazarım işte çünkü garan gözümüzü boyamış

destekler__ 138.550__ 138.225__ 137.975

dirençler__ 139.175__ 139.475__ 139.925 biliyosunuz ürünlerimiz çin malı değildir. çelik gibi sağlamdır

her şakanın yarısı ciddi olur derler.. eğleniyorum işte. inşallah hıyarın birisi gelipte neşemi kaçırmaz. gelirmi gelir.. toprak verimli çünkü

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yarın içinde varant paylaşayımda çeşit bol olsun

xu030

alım varantı_ ızddn

satım varantı_ ızdtz

taktik: her iki kağıttada tepe ve diplerde terse oynamak. mesela sabah siftah olsun derseniz açılış ile birlikte terse oynayalımama öyle yüzde 30..40.. 50.. kazanırım hayali ile davranmak yok.. siftah için ne verirse allah bereket versin diyerek... askerde ateş idare kısmında görmeyerek atış yapan topların koordinat"larını vermenin avantajı.. bunuda görmeyek atalım bakalım siz hedefi takip edin
    biliyosunuz ben dün akşam ilk defa kendi mevkiim olan varant paylaştım ama maalesef kaş yapayım derken belkide göz çkardım ama tamamen iyi niyetimden oldu. çünkü ben 12 ay varantları kullanırken sayfaya belki bir terslik olur zarar vermeyim diye 1 ay varantları paylaştım. sabah artıyı gördüğüm anda IZDTM satış varantına serbest alım yazdım ve açılışla 0.25 verdi geride 0.32 aldı.. 5 dakkalıklara bakılınca görülür zaten. o kadar pişman oldumki niye 12 ay yazmadım diye ama iş işten geçti.. yani uzaktan görüldüğü gibi terse falan gelmedim. zaten fazla bir beklentimde yoktu. 0.29 satış yazmıştım aldılar

139.475 direnç geçildi gerimi saldı yoksa geçilemedimi bilmiyorum ama bugün kilit rakam oldu

Sayfa 24/31 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •