25 kuruşa satılan poşetler, 1 Ocak 2020'den itibaren 30 kuruşa satılmaya başladı. Vatandaşın ödediği 30 kuruşun 18 kuruşu Çevre Bakanlığı'na, 12 kuruşu ise marketlerle hazineye gidecek.
25 kuruşa satılan poşetler, 1 Ocak 2020'den itibaren 30 kuruşa satılmaya başladı. Vatandaşın ödediği 30 kuruşun 18 kuruşu Çevre Bakanlığı'na, 12 kuruşu ise marketlerle hazineye gidecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerinin geçiş ücretlerine %14,4 oranında zam yapıldı.
Yeni tarifeye göre, birinci sınıf araç için Osmangazi Köprüsünden geçiş ücreti 117,90 TL'ye, Yavuz Sultan Selim Köprüsünden geçiş ücreti 21,90 TL'ye yükseltildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Ankara’da ekmeğin fiyatı 1 lira 25 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseldi.
Prim borçlarını ödeyemeyen Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası (GSS) yükümlüsü yurttaşların sağlık hizmetlerinden faydalanması için verilen süre 31 Aralık itibarıyla doldu.
Yer İmleri