Sayfa 225/1001 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Merhaba, bugün T2 fon almak mantıklı mıdır? hesaba Pazartesi geçer ve aradaki hafta sonu boşta mı kalır?

2. Arkadaşlar bende ACC MAĞDURUYUM. Diğer hisse fonlar son 1 ayda %8-10 kazandırırken ACC %1 KAZANDIRDI, yani ppf lerden farkı yok. Buradan Bi arkadaş mezkezlerini arayıp sormuştu neden yükselmiyor diye? Düşüşe short açıyoruz cevabını almıştı. Ama bu fon endeks düşüşleri dede düşüyor. Ben bu fonu anlamadım. İyi yönetilmediğini düşünüyorum. Uygun bir zamanda çıkmayı düşünüyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    bu fiyatlara ulasabilen varmi dostlar

GPB GARANTİ PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
    INH GARANTİ PORTFÖY ING BANK ÖZEL BANKACILIK VE PLATİNUM DEĞİŞKEN ÖZEL FON
    GPI GARANTİ PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
    GAH GARANTİ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON
    GPU GARANTİ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞİŞKEN FON
    OBP OYAK PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
    IDY TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
    Aşağıdaki adreste bulabilirsiniz türkçe karakterlerde sorun var ama işe yarar

https://www.ing.com.tr/tr/bilgi-dest.../fon-fiyatlari
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Bu fon işine bende 2-3 haftadır merak saldım. Tabii benim yazdığım fon biraz daha temkinli bir fon.

Size çekici gelen fon hangisi acaba ?
    En çekici fonu yazacağım ama ayıp olur.
    Bende TCD var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifalar versin. en büyük zenginlik sıhat zenginliği diye boşa demiyorlar. bunu en iyi ben bilirim. burada hiç bir kimseye denilse ki: bistteki bütün şirketler ve hisselerinin tamamı sizin olsun, ama karşılığında iki gözünüzü verin, haklı olarak kimse bunu kabul etmez. amerikanın bütçesini bana da tahsis etseler gözlerim açılmaz. yani dostlar, hepiniz benden zenginsiniz. çünkü dünya dolusu altına dahi değişmeyeceğiniz hazineniz, sağlığınız var. lütfen kıymetini bilin. yanlış anlaşılma olmasın, bunu duygu sömürüsü için yazmadım. ben de kendimden aşağıya bakarım. mesela farklı hastalıklarından dolayı sürekli yatağa bağımlı olanlar var. ben de onlardan zenginim. çünkü gözlerim görmese de işim gücüm var. kalkıp yürüyebiliyor, dostlarla sohbet ediyor, teknolojik imkânlardan yararlanarak kendimi sürekli geliştirebiliyor, bir çok işimi kendim hallediyorum şükürler olsun.
    Büyüksün hayrani üstad.
    Fon paylaşımlarınızı bekliyoruz.
    Portföyünüz ne alemde?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Araci kurumunuz o gecen surede ilgili paranizi ppf yada repo da tutar biliyorsunuz

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Merhaba, bugün T2 fon almak mantıklı mıdır? hesaba Pazartesi geçer ve aradaki hafta sonu boşta mı kalır?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Biraz yanlış anlattım derdimi. Tabii sadece geçen yılın perfromansına göre fon seçiminde bulunmayacağım. Lakin bunların YouTube da videolarını izledim. 2020 stratejileri hakkında. mantıklı ve güzel geldi. Ben şu an mevduat eşleniği +%10-15 olan her fona cazip gibi bakıyorum. Ama aylık ,üç aylık ve 6 aylık önerileriniz değerli ve anlamlı.

bol kazançlar
    GPG %20 hedeflemiş gibi bu yıl.
    Ben ilgilenmiyorum ama bilin.
    Tweet atıp duruyor.

8.  Alıntı Originally Posted by fonadam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bende ACC MAĞDURUYUM. Diğer hisse fonlar son 1 ayda %8-10 kazandırırken ACC %1 KAZANDIRDI, yani ppf lerden farkı yok. Buradan Bi arkadaş mezkezlerini arayıp sormuştu neden yükselmiyor diye? Düşüşe short açıyoruz cevabını almıştı. Ama bu fon endeks düşüşleri dede düşüyor. Ben bu fonu anlamadım. İyi yönetilmediğini düşünüyorum. Uygun bir zamanda çıkmayı düşünüyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben Acc'den kaçtım kurtuldum. 15 günümü yedi boştan yere. Yıl sonu olduğu için portföy yöneticileri hedefi tutturduğundan fazla önemsemediler diye düşünüyorum. Yıllık getirileri güzel ama güven vermedi bir türlü

Sayfa 225/1001 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •