Siz ikinize bakıyorum da; USD 'da o denli zarara girmişsiniz ki; MAGMA ya kadar batmışsınız, galiba...
Hiddetinizden, nefretinizden acınınızın çok büyük olduğu ve canınızın fazlaca yandığı, ve de zararınızın çıkarılamayacak boyutta olduğu tarzınızdan belli...
Geçmiş olsun, umarım kısa sürede zararınız çıkar. Tek temennim budur.
Ama hıncınızı çıkarma yeri burası değil ki;
Malum başlıktakiler (USD da 12 TL Kaçınılmaz yada USD uçucak kaçacakcılar veya her ne malum başlık ise).. Tüm kızgınlığınızı oraya boşaltmanız gerekir...
Gene yanlış yer ve taktik...
Ben burada gayet sakinim, zarar görmüş gibi de yazı yazmıyorum... Bu başlığı ben açtım. Burası benim bana ait bir başlık. Gidemem... Diğer başlıklarda yazmam dedim, yazmıyorum da. Bir daha da oralarda asla muhatap olmam...
Ancak, Siz TROL leri de buraya ben davet etmedim. Siz icab etmeden daldınız.... Ben hangi başlığa gitsen, peşimden geliyorsunuz. Beğenmiyorsanız okumayın, gidin. Ben sizin fikirlerinizi beğeniyor muyum? Hayır...
Ama sizin gibi de yazdıklarınıza saldırmıyorum...
Çünkü biliyorum ki; siz kendinize dahi inanmıyorsunuz... Kendinizi kandırıyorsunuz...
İşinize gelmez ise, okumaz çeker gidersiniz.. Malum başlıkta eğlenir, GOY GOY a devam edersiniz...
Mutlu da olursunuz... O yüzden asıl siz gelmeyin yahu bu başlığa...
Gidin...
O kadar....
Yer İmleri