Sayfa 596/1230 İlkİlk ... 964965465865945955965975986066466961096 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şahsen analiz mix ine inanıyorum...yani bazıları teknik analizi, bazıları temeli, bazıları da makro analizi öne çıkarıyor.., ben hepsinin olmasından yanayım.. hatta psikoloji analizi, buna yatırım atmosferi icin analiz de diyebiliriz. Bu da olmalı.
    Sn cautionary,bir de hisselerde ve viopta takas analizi var. Bunlara guvenemiyorum ama merak ettigim takas incelemesi sizce temel analizin mi yoksa teknik analizin konusu içerisinde dusunulmelidir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Anadolu sigorta taşıyan var mi acaba karlılıği devamli artiyor? Karlılığa göre grafik nispeten ucuz duruyor.
    sigorta sektörü ulkemizde gelir anlaminda 2haneli buyume gosterek gelisen bir sektör.

YTD.
    Bende sembolik bir miktarda var..
    Bir alim/satim sistemi denemesi kapsaminda aldim tutuyorum.
    Sirket hakkinda temel olarak hic bir bilgim yok.
    Benim temel analizim
    Patron kim?? Temettu veriyor mu?? Uzun vadeli trendi 45 derece egimle yukseliyor mu??
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Sn cautionary,bir de hisselerde ve viopta takas analizi var. Bunlara guvenemiyorum ama merak ettigim takas incelemesi sizce temel analizin mi yoksa teknik analizin konusu içerisinde dusunulmelidir?
    Bence takas analizi ayrı bşr başlık..bunu yazmadım ama, bu da bir analiz türü.

Küçük hisselerde virmanlar, operasyon yapanların farklı kurumlar kullanması vs.. takas analizi fazla işe yaramayabilir...yabancının ağırlıkla işlem yaptığı, nispeten temeli sağlam ve görece piyasa değeri Yüksek hisselerde ise bence işe yarıyor.

Portföyümde olan hisselerin aydan aya yabancı pay değişimlerini takip ediyorum..Ayrıca gün içi ağırlıklı yabancılar adına işlem yapan kurumların net alım satım miktarları da kusa vade yön İçin sinyal verebiliyor.

4. Sahiplik OK, Temettüsü var ama düşük, Grafik merdiven misali ama genelde yukarii.

Gelir artisi ve karliligin artisi istikrarli >

Hisse basi kar 2katina cikmis grafik 3.8ile 4.8 arasinda dalgalaniyor vardir bir sebebi >

Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bende sembolik bir miktarda var..
    Bir alim/satim sistemi denemesi kapsaminda aldim tutuyorum.
    Sirket hakkinda temel olarak hic bir bilgim yok.
    Benim temel analizim
    Patron kim?? Temettu veriyor mu?? Uzun vadeli trendi 45 derece egimle yukseliyor mu??
    Syg,

5. Vakıfyatırım 2020 strateji raporu güzel hazırlanmış.

Geçen seneki 2019 strateji raporunuda buldum, tahminlerini ne kadar tutturmuşlar görebilirsiniz

http://www.vkyanaliz.com/Files/docs/...1548136402.pdf

6. Arkadaşalr merhaba
    Matriks veri terminalinde dolar bazlı grafiğe bakıyorum, büyük ihtimalle temettüden arındırılmış grafik değil. Temettüden arındırılmış hale nasıl getirebiliyoruz? Bilen var mı? Çok yanıltıcı oluyor böyle.

@Cautionary uçuyoz abi
    Senin tahmine göre buralar max seviyeler ise şimdi çıkıp altın dolar degerlendirsem max kar mi elde edilir 7 dolar 120 endekse göre .
    Suan ki endeks fiyatı dolar bazında zirvenin zirvesi doğru mudur (senin tahmine göre)?

Göstergeler değişir tahmin güncellemesi yaparsan bize haber ver lütfen

Duhul
    Jun 2017
    İkamet
    источник света
    Gönderi
    79
     Alıntı Originally Posted by Sorrow Yazıyı Oku
    Temettülerle ilgili olarak, aracı kurum dışında şirketlerin Yatırımcı İlişkileri bölümünden, mesela tarafıma 2019 yılında ne kadar temettü yatırıldığına dair bir belge veya rapor alabilir miyim?
    Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 596/1230 İlkİlk ... 964965465865945955965975986066466961096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •