Originally Posted by blue70 İsvicrede dolar ve euro mevduat faizi nedir net? Dolar için 0.1 Euro için faiz yok
Originally Posted by aydinc Dolar için 0.1 Euro için faiz yok MB faizi eksi 0.75% .sonucta eksi bile olabilir. Orada mevduat yapmak cazip degil galiba.
TL bir iluzyondur.. Barbun ve paranin adresini de soylemistim. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dudu isvicreyemi yerlessek.kayak filan yapariz.alplere gideriz.sepette tavuk yeriz.[emoji39]
Originally Posted by Dudu TL bir iluzyondur.. Barbun ve paranin adresini de soylemistim. Syg, Favori hissenden ne haber peki endeks 100k 146 idi Şimdi 121 k 123 de . Birde 100k düşse borsa ne olur ki acaba favori hissene
Originally Posted by blue70 MB faizi eksi 0.75% .sonucta eksi bile olabilir. Orada mevduat yapmak cazip degil galiba. credit suisse şubesinde görmüştüm dolar 0,1 ve euro için - vardı
Originally Posted by aydinc credit suisse şubesinde görmüştüm dolar 0,1 ve euro için - vardı Orada bulundunuzmu?hesap acabiliyormuyuz.min tutar nedir.,01% vergi hesap isletim kesilir.eksi olur.
Originally Posted by blue70 Orada bulundunuzmu?hesap acabiliyormuyuz.min tutar nedir.,01% vergi hesap isletim kesilir.eksi olur. evet orada bulundum da bankacılık amaçlı değildi en iyisi burgan bank'a yatırın %2,35 dolar faizini alın yiyin. neden İsviçre ?
Forum Rules
Yer İmleri