Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kasımdan beri ilk kez bugün ekleme yaptım dolarlara. 5.85 iyi fiyat, ucuz, beğendim, aldım. Daha düşerse daha da eklerim.
Medvuatçılar kan ağlıyor, borsaya biraz tecrübesi olan tarihi zirveden girmez, yatırım araçları içinde en ucuzu dolar, reel olarak değeri iki yıl öncesine döndü. Bekletebilir, huyudur ama sonunda pişman etmez diye düşünüyorum.
Herkese iyi kazançlar..
ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi ve Askeri İşlerden Sorumlu Müsteşarı Clarke Cooper, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemleri nedeniyle CAATSA yaptırımlarının uygulamaya koyulabileceğini ve Türkiye'nin bu sorunu çözmek için süresinin giderek azaldığını belirtti.
Geçtik bu haberi de.
Yok hükmündedir.
Nihat Özdemir'in FETÖ'den gözaltına alınan oğlu ve gelini serbest bırakılmışlar...
İnsanın aklına hemen fidye geliyor...
Olmaz olmaz...İmkanı yok olmaz...
twitterdan
YSK'nin İlçe Seçim Kurulu tarafından, sandık kurullarında zorunlu olarak görev alacaklarına ilişkin belgelerin, okullarda öğretmenlere doldurtulduğu haberleri geliyor....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bizim elden çıkarmayı düşündüğümüz birkaç daire var ayıptır söylemesi.
Hatta bir tanesini almak isteyen bile var. Fakat şu anki düşük fiyatlardan hemen satmayı düşünmüyoruz.
Fiyatların yeniden yükselmesi zor. Ama en azından bekledikçe kendini biraz daha amorti ediyor (kiralarla)
Satış için kendime verdiğim mühlet önümüzdeki 10 yıl.
Semtteki kiracı profili değişirse daha erkene çekebilirim.
Yine de kararınızı etkilemiş olmayayım. Stratejim yanlış da olabilir.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri