Sayfa 778/1001 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Tefas üzerinden hisse ve değişken fonlara giren paraya baktınızmı. Her gün milyonlarca TL giriyor. Borsadaki işlem hacmi devamlı 20M un üstünde seyrediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Şu var borsaya ya da fonlara giren para toplam mevduatın yüzde kaçı? bu biliniyor mu? Merak ettim şimdi. Mevduatçılar az da olsa hep artı yazmaya alışmıştır. Biraz zararda geldiklere yere dönmeleri an meselesidir. En küçük düşüşde buradaki tecrübeli dediimiz arkadaşların dahi yürekleri pır pır ediyor.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Şu var borsaya ya da fonlara giren para toplam mevduatın yüzde kaçı? bu biliniyor mu? Merak ettim şimdi. Mevduatçılar az da olsa hep artı yazmaya alışmıştır. Biraz zararda geldiklere yere dönmeleri an meselesidir. En küçük düşüşde buradaki tecrübeli dediimiz arkadaşların dahi yürekleri pır pır ediyor.
    Orası doğru ama bu ralli sadece yerliler ile oldu. Yoğun bir talep. İllaki bazıları kaybedecek. Temkinli olmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bende merak ediyorum bunu.Çok fazla borsa geçmişim yok ama gezi olayları 15 temmuz darbe girişimi gibi tarihi olayların hepsinde hissede yakalandım.Hatta borsanın en sağlam kağıtları arasında gösterilen sodada blok hisse senedi devrini borsa üzerinden yapması sonucu(yönetimin kötü niyetli davranışı) taban gördüm.Seçimleri saymıyorum bile.Bu güne gelirsek bistin aşağı yukarı hareketinde öldük bittik naraları yükselmeye başladı.Bu işte risk var para kazanmakta var kaybetmekte.Stratejin ve stop rakamların varsa endeksin bu tarz hareketlerine fazla takılmayın.Elbet düzelme olacak ama siz kendinize endekste stop rakamı belirleyin piyasa ile inatlaşmayın.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Bende merak ediyorum bunu.Çok fazla borsa geçmişim yok ama gezi olayları 15 temmuz darbe girişimi gibi tarihi olayların hepsinde hissede yakalandım.Hatta borsanın en sağlam kağıtları arasında gösterilen sodada blok hisse senedi devrini borsa üzerinden yapması sonucu(yönetimin kötü niyetli davranışı) taban gördüm.Seçimleri saymıyorum bile.Bu güne gelirsek bistin aşağı yukarı hareketinde öldük bittik naraları yükselmeye başladı.Bu işte risk var para kazanmakta var kaybetmekte.Stratejin ve stop rakamların varsa endeksin bu tarz hareketlerine fazla takılmayın.Elbet düzelme olacak ama siz kendinize endekste stop rakamı belirleyin piyasa ile inatlaşmayın.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yada en güzeli bir fon sepeti yapıp bu işi profesyonellere bırakmak[emoji3]

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Ek 24061Ek 24062

Bul , bir daha yazmam dedin..Artık yüzün varsa, bir daha yazmazsın.
    He buradan benim 98 e dusecek dedigimi cikarabilecek beyin bir tek sende var zaten...

Bu sana son cvbimdi cunku capimda degilsin...

MAC 0.31%, MPS 0.89%, GMR 0.19%, EID 1.36%

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

7. Tcd -0.74%

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tcd -0.74%
    Yatirimci sayisi yukseldi
    Bence tamamdir artik o gunler

Sayfa 778/1001 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız