2 onur 2 = Sana bu son gelen cevaba göre borsaya dönüş hazırlıkları var gibi görünüyor sanki.Bekliyoruz bakalım.Yani yolun en başındayız.
2 onur 2 = Sana bu son gelen cevaba göre borsaya dönüş hazırlıkları var gibi görünüyor sanki.Bekliyoruz bakalım.Yani yolun en başındayız.
Alacaklısı olmayan şirketin iflası neden verilir varsa sıra cetvelinde tek bir kişi bile çıkmadı şirketlerin iflasının verilmesi birleşme amaçlı bir mevzuatmı yoksa bi art niyet olabilirmi ortak sayısıyla kanun kapsamında olan şirket sermaye piyasaları kanununa tabi ve borsa dışı özel durumlar tebliği var çavuşoğulları devletten büyükmü spk na bağlı değilmi sanane deme yönetmeliklere uymama gibi bi kanun tanımazlıklarımı var mahkeme tarihi doğrumudur bilinmez borsa dışı özel durumlar tebliğine göre açıklanması gerekir bu dedikodunun aslı varsa spk 15 gün önceden yayınlaması gerekir tabiki bundan önce yayınlanmayan özel durumlar vardı bi gerekçeleri vardır umarım nasılsa kimse kalmadı diye keyfi davranılmıyordur şirketin daha internet sitesi bile yok hep konu boyaya bağlanıyor printaş ap ayrı bi dünya oto boya sektörünün bana göre yıldızı nipponla çalışan firmayı kimse yok sayamaz blançoları göndermeyen iflas erteleme davası boyunca kayyumlar kayyumların olduğu yerde çavuşoğullarının sözüde yazısıda geçmez benim düşüncem böyle muhakkak bildikleri bir şey var açıklanmıyor süreci takip etmek ve beklemekten başka yapa bileceğimiz bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Paranoya bendede başladı stres ful çekiyor ne yapabilirizki beklemekten başka bilgi edinme kanunu var bilgi vermeme kanunuda var bekle bekle kafayı sıyırıyoruz emeğinin karşılığını alamamak çok zor hayırlısı neyse o olsun.
ne diyelim ana okulu ..şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk geleceğe güvenli dürüst güvenilir mert yetim hakkı yemeyen güzel insanlar yetişir .bizlerinde buna katkısı oluyormu acaba tescilli okul var arazide.2 onur 2 acaba ben spk nin yapması gerekeni yaptım yoksa gördüklerimi yazdım.suçmu işledim insanların gördüklerini yazması suçmu .yoksa saklamak mi suç...
İçsel bilgiler sözleşme kapsamında olan ve açıklanması yasaklanan bilgiler yönetimde olan kişilerin bildiği bilgilerdir herkesin gördüğü bildiği bilgiler değil kurulan yeni şirketler varsa yeni fabrikalar yapıldıysa yeni anlaşmalar yapıldıysa yeni ortaklıklar yeni iştirakler varsa varlık satışı yapıldıysa bunlar önemli bilgiler sorunda burdan kaynaklanıyor önemli nitelikteki işlemler tebliğine göre açıklanması gerekir hatta bu okul mevzusu ve kiraya verilen 17 tesis dahil tebliğ maddelerine göre ayrılma hakkının doğduğu ve çağrıda bulunulması gereken durum doğruysa açıklanması gerekiyor eğer gizlilik anlaşması varsa bu durumdada açıklanması gereken bir zaman muhakkak vardır.
Yer İmleri