Abi ben bu forumda bando çala çala mallandım hiç de dediğin gibi değildi bok gibiydi piyasa herkes dolar diyordu banane bu dakikadan sonra kucaklayan ky den bilançolar bu ralliyi haber verdi gayet. Ezbere konuşuyorsunuz araştırana okuyana emek verene her piyasada her fiyattan ekmek var. Arsa alıp satıp kazanan dolar alıp satıp kazanan altın bitcoin den milyoner olan her çeşit insan tanıdım hepsine saygım var her enstrümanda emek verene para var. Bilanço yalan ise yalanın altında ne var ona bak bahane arayana bahane çok.
 Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Bizde gene en fazla denetlenen bilançolar banka bilançolarıdır,neticede saçmalıklar olur ama saçmalıklar devletçe usulüne uydurulur.Sizin bahsettiğiniz çoğu şirketin bilançoları genelde patronun keyfine göredir.İsterseniz bakın kağıt dibe giderken aşağı basılırken hep kötü haberler bilançolar,sonra son bir hacim artımı ve speklerle anlaşan patronlar ,kağıt yeterince toplanınca aniden yüzde 45 yüzde 60 derece ile yukarı giden grafikler hep iyi bilançolar ve haberler eşliğinde olur.Siz ya bu nasıl oldu diye düşünedurun voli vurulur sonra tavana yakın seviyelerde küçük yatırımcıya devredilen mallar,sonra yıllarca millete taşıtılan lanet edilen kağıtlar gene dipler gene aynı oynun benzeri falan.Şimdi tavanlardayız,geçen yıllardan daha mı iyi ekonomi,e nasıl oldu da şirket bilançoları banka bilançoları falan güzelleşti geçen yıl)))))))))))))))