Şu foruma yazmaya elim gitmiyor çoğu zaman. Akıl ve rasyonaliteden uzak çok yorum ve yorumcu var. Bu da mühim değil, art niyet ve saldırganca davranışı huy edinmiş insanlıktan nasibini almamış biriyle tartışmanın bi anlamı yok. Bununla birlikte iyi insanlar da var. Onların kaldığını görünce arada yazıyorum. Ha yazmazsan yazma çok mu önemliydi diyen olursa haklıdır ama konu bu degil.
Neyse, söz su meclisten dışarı. Iyi insanlarla usul ve izana uyarak taetismak bile guzel belki de ogretici. Kendi tuttugum veritabanı yanımda degil, olunca aksama geçmiş çeyrekler olabildiğince detaylı yazar bakarız. Bistte bilançosal sebeplerle kazandıran olmadı demek doğru değil. Istisnasiz her dönem bu hisselerden bazilarini, belki en iyilerini taşıdım son senelerde. Bunlar sabreden yatırımcısına iyi kazandırdı. Ben o kadar sabırlı değildim. Forum ortada isteyen bakar.
Mesele şu. En basitinden satış ve faaliyet karlılığını anlamlı ve sürekli olarak artıran şirket sayısı son dönem neymiş, geçen dönemler neymiş, ne olmus bunu konuşmak. Bilançosunda ışık veren kaç şirket vardi, kaçı bu nedenden yürüdü gitti, kaçı likidite bolluğu, spekülatif- manipülatif nedenlerle, daha doğrusu nedensizce ve anlamsizca yürütüldü son ceyrekte bunu ortaya koymak.
Bol şans.
Yer İmleri