Doğal Afet Sigortaları Kurumu, Elazığ merkezli meydana gelen depremin ardından bölgeden 750’ye yakın hasar ihbarı geldiği duyurdu.
Doğal Afet Sigortaları Kurumu, Elazığ merkezli meydana gelen depremin ardından bölgeden 750’ye yakın hasar ihbarı geldiği duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AFETİN siyaseti olmaz diye düşünenlerdenim.
Aslında olmaz ama siyasetçilerin hiç mi kabahati yok, 1999 yılında sabah vaktinde dahi, Ecevit durumun vehametinden haberdar bile değildi.
Gelelim günümüze, en az 15 milyon olmuş Bizansa kanal saçmalığı yapıp, 20 milyon ve daha fazlasını 1 ada ve 2 kıyıya dolduran zihniyetin, olası bir felakette hiç mi sorumluluğu olmayacak?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ALINTI
Demokrasi ve deprem bilinci
Bu ülkenin siyasi kutuplaşmalarının üzerini kolayına örtmek ve onarmak evet mümkün değil. Ama bu zorluk, temel bir “empati” kültürü geliştirmeye de mani değil. Bunun için çaba sarf etmemiz şart. Hangi görüşten olursa olsun, hangi etnik kökenden gelirse gelsin, karşımızdakinin her şeyden önce bir “insan” olduğu ve insan yaşamının “kutsal olduğu” bilincinin bu topluma “işlenmesi” ve “öğretilmesi” gerekiyor…
Parklarda çimenler üzerine konan “çiçekleri kopartmayın!” ilanları var ya… Onlar gibi… çok basit bir hassasiyetin geliştirilmesinden bahsediyorum: Kim olursa olsun “insan yaşamı en büyük kutsaldır” öğretisinin… küçük yaştan itibaren bu ülkede insanlara aşılanması gerekiyor. Bu bilinç ve duyarlılığa sahip olmayan çok insanımızın olduğu yazık ki ayan beyan ortada artık.
Yazının tamamını;
http://yeniyaklasimlar.org/?d=1559
Buradan okuyabilirsiniz.
Hazine ve Maliye Bakanlığı :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saat 19:30’da Elazığ Sivrice merkezli 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Yer İmleri