Originally Posted by Webster Fonlara girmeden once en sevdigim gun cumaydi Simdi pazartesi oldu Ben gibi dusunen varmi??? Hala en sevdiğim gün cuma En sevmediğimse pazar gecesi. Cuma piyasalar kapanıyor 2 gün kafa rahat Pazar gecesi 01'de piyasalar açılıyor, 1 haftalık stres başlıyor.
Originally Posted by admustafa Piyasa açıldığı için mi seviyorsunuz ? Ne oldu hisse tarafına çalışma var mı ? Aynen ustadim Bu tcd cuma gece mkk ya girse bosuna p.tesi ozlemi cekmezdik Calisma yapacagim ama vakit olmuyor ustad Ev isi cocuk bakimi derken...
Originally Posted by Webster Aynen ustadim Bu tcd cuma gece mkk ya girse bosuna p.tesi ozlemi cekmezdik Calisma yapacagim ama vakit olmuyor ustad Ev isi cocuk bakimi derken... Akşam olmaz üstadım gündüz yapacaksanız yapabilirsiniz çalışmayı
Originally Posted by admustafa Akşam olmaz üstadım gündüz yapacaksanız yapabilirsiniz çalışmayı Isyerinde pc yok diyecegim Yeni tartisma baslayacak 😀😀😀
Originally Posted by Webster Isyerinde pc yok diyecegim Yeni tartisma baslayacak 😀😀😀 PC olmayan işyeri mi kaldı üstadım
Originally Posted by admustafa PC olmayan işyeri mi kaldı üstadım Bizde yok desem Ki dedim Hem de yazilimciyiz😀😀😀
Originally Posted by Webster Bizde yok desem Ki dedim Hem de yazilimciyiz El yazısıyla mı yazıyorsunuz yazılımları.
Originally Posted by myfinans El yazısıyla mı yazıyorsunuz yazılımları. Kagida yaziyoruz ustadim Bazende oya kanavice seklinde...
Forum Rules
Yer İmleri