Deli gibi kar alıyorum. Giderse gitsin ama gitmez de başladığı yere dönerse biz bu boku niye yedik demek çok koyar adama %50 nakite geçtim hatta ve hatta 30 kontratta short kovalıyorum. Yine giderse diye de %50 hisse tutuyorum beklentili olanlardan. Henüz piyasada tam bir coşku göremedik bence daha gerdirecekler gibi duruyor ama geleceği tahmin etme topuna girmek hiç istemiyorum artı bana göre pahalı olan piyasada kâğıtta durup da para kazanacak dahi olsam kendi prensibime ihanet etmiş ve saçma sapan beklentilerime göre poz almış olacağım, bu seferlik kazansam bile bir sonrakinde kaybetmem garanti olacak. Elimdeki kağıtlar da beklentim olan finansal yapısını bilançosunu beğendiğim ve güzel karda olduğum kağıtlar ( biri hariç ) zaten. En kötü; kötü bilanço getirir 3 5 aşağıdan çıkarım diyorum. Bunu da yaparım eminim artık. Mal pazarlamaya başlamaları herkese gel gel goygoyu çekmeleri ana haberlerde borsa çok iyi getirdi filan denmesi yakındır diyorum herkes bakar olsun ayağını denk alsın !
Yer İmleri