Kimsecikler yok.. Yüklü alimim var 1.24 ten ..Her kademe bile önémli benim icin stres topum gibi oldu.Piyasada kıytirik hisselerin bile eski zirvelerini yokladığı zamanda üretim yapan ve kasasına para girecekse gözün toprağa bakmasın cemas
Arçelik ve Ford an ödül almış şirketsin...Müdürleride değişti ...Bu zamanda yaptığın üretimle güzel şeyler konuşulacakken neden insanlar tarafından kötü izlenimle anilan bi adamsin ve sirketsin.İnsallah bundan sonra güzel olur arkadaslar..
Eskiden patron hisselerinde yükselis icin yabanci istenmezdi . Ama son zamanlarda yabanci alimiyla dillendiriliyo bi cok sirket , yani pozitif algilaniyo.Yabanci bedelliyemi katilmak istemedi bu cıkişi neye yorabiliriz gerçekten analiz yapabilecek bi arkadaş yorumlayabilirmi ..
ustad patron hisselerine o bildigimiz yabanci fon yada kisiler girmez...patron hissesine iki tur yabanci girisi olur ya kendi yurt disi dolayli acilmis hesaplardan alim/satim yaptirarak tahtayi manipule eder...ya da yerli bir ortak spekulator bulup yabanci uzerinden onun islemleri ile iki tarafta tahtayi spekule eder ortaklasa...cemastakide bundan öte bir şey degil...bedelli haberiyle yabanci satisi panikletmek adina islemlerden ibaret...adamlar eskiyi ve ruchani baskilayip bedelliye ky.nin ilgisini azaltarak bedava yeni lotlari cebe katip sonrasinda onlari satmak icin turlu olumlu hayali haberler ureteceklerdir...iste o a sirada ben satip giderim....patron kagitlarinda panik varsa al cosku varsa sat stratejisi biraz bekletsede hep is yapar...en son 12 subata kadar hareket olacak gibi...zaten yabanci takasi bosaltildi...infoda araci kurumlardan birmanlanan muhtemelen gizli patron mallarini tekrar o hesaplara alim yazdiriyor gibi...
sakin olup ayin 12sini beklemek lazim...tiyatro da perde devam edecektir bu haftada...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Bu arada 8. ayın sonunda ilk harekete başladığından bu yana takas farklarına baktım da en çok artan TEB görünüyor diğerleri yabancı ve oyak görünüyor...TEB malı taşımaya devam ediyor hala fakt yabancı ve oyaktaki mallar birilerine bu bedelli süreci başlayınca tahta üstünden satıldı...bukadar büyük oranı ky. zaten alamazdı... yani agustostan buyana olan topladıklarını hala taşıyorlar bana göre...
![]()
Son düzenleme : illim; 03-02-2020 saat: 09:29.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +197, ortalama tahmin ise +40 puan oldu.
Foreks'in 38 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +666 puan olurken, en düşük beklenti -1.050 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 38 analistin 25'i pozitif, 13'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, Cuma gününü 709,57 puan düşüşle 119.140,08
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +197
Ortalama : +40
Maksimum : +666
Minimum : -1.050
Katılımcı: 38[(+25)(-)13]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(03/02/2020 - 09:23:46)
Yer İmleri