-
kentuf 10/06/2004
Duhul
Jan 2004
İkamet
AKİNONYA ADASI
Gönderi
11,570
Benim imzanda yer alan sağlınız için borsadan uzak durun deyimi .Millet kısa şortlarla sokaklarda top oynarken oynamadığım çalışmak zorunda kaldığım .İş yerimin mevkisi ,aracı kurumlara ilk dataların inmeye başlamısından bu yana sermaye piyasalarıyla içli dışlı olmam .Aklınıza gelebilecek bir kaç aracı kurum dışında hemen hepsine ulaşılabilcek insanlarla tanışma fırsatı bulmam,bana bir şeyi öğrettiki borsada iki hareket vardır .Bir alış tarafı .bir de satış tarafı .bu zamanları uzun vadeye yayarak yaparsanız para kazanma şansınız yüksek olcaktır.Borsadan uzak durun diyen kentufun bunu ne için kullandığını yeni katılımcılar bilemiyebilir buna hak veririm.Ama beni tanıyanlar bunu çok iyi biliyorlardırki bütün kapanışları ezbere bilir .Hangi tahtada kim cirit atar .kim nerede eğlenir .Hangi tahta gerçek yabancılarda adım gibi bilirim .Borsadan uzak durun demek illede borsa oynamamak değildir.yatırım yapma felsefesini öğrenmektir.EEE ben yahu kıçımın üstünde oturarak para kazanmıyayım ben her gün ekranla debeleneyim diyorsanız ona eyvallah derim .
Allaha şükür deli gibi para kazanmasakta repocudan ,bonocudan,dovizciden iki kademe önde olman seni altı yedi sene içinde dehşet bir sermaye piyasası getirisine ulaştırabilir .Ama hepsiyle olsun çabuk olsun diyorsanız bu alemde size para yok .Neden yok derseniz adamın cebinden uzanıp parayı almak kolay iş değil .Birileri bu sitede teknik meknik yaptı .2000 lerin tepesinden milleti mal sahibi yaptı ihya oldu .Biz KARŞIT YATRIM TOPİCLERİNDE TÖKEZLEMEDEN az çok bişey kazandırabildiysek ne mutlu bize .Kısa vadeli her şeyden bilgi sahibi olun ,ilgilenin ama kısa vadeli iş yapmak sizi berikimlenizden ,çıkartığınız sonuçları uygulamaktan alı koyacaktır .Bu yüzden yılda iki hareket yapın ALIŞ VE SATIŞ .ee çokmu kazandın çek 10 taneden 9 nu cebe indir .1 ile oyna ozaman bak psikoljin ,sosyal hayatın ,sağlığındaki değişmeleri farkedeceksin bunu için borsayı yenmek gerekmektedir.Kazanmak için kazıklanmak şart .Ama yediği kazıklardan uslanmıyorsan ozaman bilki ömrün 20 sene kısalmıştır .
YOKSA AKİNOLU KENTUF borsadan uzak durun dermi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri