Originally Posted by
diproyal
Kaporayı bizde geri almıştık. Ancak banka experine ödediğim parayı emlakçıdan noter yoluyla sözleşmeye aykırı davranması nedeniyle tahsil etmiştik.
Herkes böyle davranırsa baştan emlakçılar konuyu öğrenip hizmet sunacaklar. Sahibinden sitesindeki bilgilerin çıktısını alıp sözleşmeye koyuyorum varsa eksiklik ben emlakçıyı tanırım diyorum şu bilgilere bakabilir miyim diyorlar belki yanlış girilmiştir diye

Originally Posted by
eren2008
Aynı şeyleri yaşamışız.Exper yanlış ölçmüştür dediler belediyeye gittik planlara baktık bilmiyordum ben alırken bakmadım dediler.Ilana neden yanlış yüksek rakamlar yazdın rakamlar hayali girdim herkez bu şekilde yapıyor alıcıların çoğuda evi beğendiyse umursamıyor diyor.Evlere şenlik profesyonellikten çok uzaklar ev almaktan çok bu tip insanları tanımaktan bıktım ikinciye bu olay başıma geliyor.Belkide hayırlısı budur.
SM-J710FQ cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok büyük ihtimalle eksper yanlış ölçmez. Eksperler nispeten bu konuda daha bilgili adamlardır. Umarım alıcıların çoğu zaman içerisinde bu bilgileri umursarlar da bu emlakçılar kendiliğinden biter.
Son dönemlerde ben bunu beğendim alacağım gel sözleşme imzalayalım dediğimde sahibinden sitesinde girdiğim bilgiler yanlışsa tazminat ödenir maddesini kabul etmiyorlar
Yani baştan yanlış olduğunu biliyor. Taşınmazı gördün zaten diyorlar
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri