Sayfa 20/269 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2146 madde; 153 - 160 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. Arkadaşlar... bu da kısa vadeli TRKCM çalışmam.... YEŞİL üçgen mevcut... 3.83'ü aşar isek, hedef fiyatımız 4,01.... olumsuz durumda 3,74 kesinlikle aşşağıya kırmamalı. kırarsa bizi çok uğraştırır...
    Çünkü 3,74 hem 200 günlük EMA desteği... hem de trend kırılımı yeri... şuan bizi pamuk ipliğinde 200 günlük ortalama tutuyor...
    olumsuz senaryo da 3,57 bölgesinde soluğu alırız...

Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

2. TRKCM - Trakya Cam

Tahtayı bozmak için ne gerekiyorsa itina ile yapıyorlar,

Teb 77 yi aldı,sonra döndü tekrar 77 ye sattı kademe kalınlaştı,

Yaptıkları yapacakları işlerin izahı yok olurda bu kadarmı dersin aynen öyle bukadar,

Şu şartlarda ne teknik işler nede başka birşey niyetleri çıkartmak ise şu tahta çok okadar rahat giderki yeterki istensin,gider oğlu gider ama işte,

Direnç falan olmaz önünde,nasılki desteklerin olmadığı gibi,

Çıkarken rekor hacimle çıktık ama düşerken hacim düşmesine rağmen destek falan çalışmadı,

3 5 kademede bir direnç fışkırın trkyada ne hikmetse ,destek namına pek birşey yok,

Al satçı tahtası yaptılar biri alıyor hemen üste koyuyor alıcı bekliyor gelmedi ya aldığına veriyor yada aşşsına veriyor hale bak

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Tahtayı bozmak için ne gerekiyorsa itina ile yapıyorlar,

Teb 77 yi aldı,sonra döndü tekrar 77 ye sattı kademe kalınlaştı,

Yaptıkları yapacakları işlerin izahı yok olurda bu kadarmı dersin aynen öyle bukadar,

Şu şartlarda ne teknik işler nede başka birşey niyetleri çıkartmak ise şu tahta çok okadar rahat giderki yeterki istensin,gider oğlu gider ama işte,

Direnç falan olmaz önünde,nasılki desteklerin olmadığı gibi,

Çıkarken rekor hacimle çıktık ama düşerken hacim düşmesine rağmen destek falan çalışmadı,

3 5 kademede bir direnç fışkırın trkyada ne hikmetse ,destek namına pek birşey yok,

Al satçı tahtası yaptılar biri alıyor hemen üste koyuyor alıcı bekliyor gelmedi ya aldığına veriyor yada aşşsına veriyor hale bak

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Seve seve gidecek az daha sabır dostum

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

4. Birleşmeden önce gitmezse de birleştikten sonra gider ama yine gider. 6 ay beklemek zor olmasa gerek. Başkaları 18 ay diyor 24 ay diyor millet kağıtlara saldırıyor, 6 ay ne ki
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Seve seve gidecek az daha sabır dostum

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

5. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Birleşmeden önce gitmezse de birleştikten sonra gider ama yine gider. 6 ay beklemek zor olmasa gerek. Başkaları 18 ay diyor 24 ay diyor millet kağıtlara saldırıyor, 6 ay ne ki
    Birleştikden sonra trakya kalmıyacakki gitsin,
    Değerleme raporu sonrasını anlarımda ,birleşmeden sonra trakya yok olucak zaten,

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tabiki hisse adi yok olacak ama hisseler havaya ucmayacak, sirket de uretime devam edecek sadece adı şişe olacak. Hatta soda ve anacm da ayni catida buluştuğunda ciddi alim gelebilir yabancı kaynakli.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Birleştikden sonra trakya kalmıyacakki gitsin,
    Değerleme raporu sonrasını anlarımda ,birleşmeden sonra trakya yok olucak zaten

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

7. İŞ yatırım'a bak sen... DENCM 'da kalkan kademeleri düşürdü... baltalıyor resmen hisseleri...
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Tabiki hisse adi yok olacak ama hisseler havaya ucmayacak, sirket de uretime devam edecek sadece adı şişe olacak. Hatta soda ve anacm da ayni catida buluştuğunda ciddi alim gelebilir yabancı kaynakli.
    Şuanki durumdan pek farkı kalmaz birleştiğinde ne değişecekki sn Qie,
    Şuan zaten hantal olan hisseler var iken ,ucuz fiyatlanırken şuan, birleşince ne değişcek ucuz fiyatlanmıyacak masıl diyebilirz, değişen bir şey olmayacak 2 3 prim kar artara hepi topu o,
    Yine katkara edicekler ama yine bir sitem olucak yine gitmiyor diye,

Benim kar etmesiyle ilgili sıkıntım olmaz birleşme sonrası ama karın karşılıpının hisselere yansıması konusunda sıkıntım devam eder,geçmişden örnekli ve ispatlıyız maalesef,

Trakya dahi şuan hali ortada iken zihniyet sıkıntılı

Sayfa 20/269 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •