Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Alışkanlık olmuş diyorsun soda düştükçe alirim fiyata bakmam, tahtası kapanacakmis on da bakmam, çağrıya hiç bakmam diyorsun,
hoş benimki de öyle oldu ama eklediğinde sonrakileri kapsamayacagindan benim de haberim yoğğduuu
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Tekrar anlatayim bunu. Bugun ben alim yapacaktim 6.10-15 civari GK'da serh koyup sirkete 6.32 fiyattan okutmak icin.
Yani benim gibiler hisseye alici olarak gelecekti. Simdiki kanunda bundan (ilk haberden onceki 6.32 AORT'tan) faydalanamiyorsun diyor. Bugun mal almamim bir garantisi yok yani. Ne bileyim kanun mezarcilarda oldugu gibi geriye dogru da mi isler artik. Belirsizlik.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
İş bankası dahil herkes, her kurum pozisyonunu aldı. Bi küçük yatırımcı göremedi büyük resmi.
Piyasa fiyatlaması uzun süre "mantıksız" ise mantıksızın kendim olduğunu uzun yıllar içinde öğrenebildim sanıyordum ama öğrenememişim.
Göreceğimiz büyük bi şey var bu pozisyonlar sonucunda ama hayırlısı bakalım.
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Osmanımın tekoya fena çaktılar iki gunde. Kötü oldu.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Yer İmleri