Cümlemize inşallah sn yatırımcı,
Değerli paylaşımlarınız eksik etmeyin.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki endeks 30 banka hissesi trakyamız maşşallah nediydlim,
Dün ne yordu ki iki zat,
Hele şişedeki aman yarabbi tam bir numuneydi zaten belli idi ,
Kendini farklı görmek,ben iyi sen kötü,ben doğru sen yanlış,ben güzel sen çirkin demek kadar vasıflıklık olurmu,
Allah beyin vermiş kullan diye,ama işine gelene kullan işine gelemyene kullanma diye değil,en başta kitap bile oku diye,niye doğru bilgilen yanlış yapma diye,dejenere bu olsa gerek işte,yazık bunlarla aynı toplumda yaşamak zül bence,
Bilgisizlik,gerçeği görmemek,göreni kabul etmeyip sende görme demek,yanlışı düzeltmeye çalışanı hemde sabırla çamur atmak,ne kötü şey gerçekten,
İnsan ı hayvandan ayıran en önemli özellik içgücü en başlıca özellik,
İnsan,beyni en önce kulkanır,hayvan herşeye içgüdüyle önce tepki verir,
Bazı insanları diğerlerinden ayıran en belirgin özellik günümüzde artık içgüdüyle tepki veren yaşayan ve beyinle tepki verip yaşayan,elbette sağlam sağlıklı,kibirden uzak beyin.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bakalım değerleme raporu nezaman gelicek ,inşallah gelicek[emoji16]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
en son beklediğimde ... bastılar aşağı.....bu sefer şoklanmasak bari
birleşme kararı açıklanmadan önce şişe 5.50 seviyesinden bastılar aşağı 5 altını gösterdiler sanırım 4. 96 ... vioptakileri çıkardılar... sonra hoop birleşme muhabbetine uçtu kağıt..... şimdi yine aynı gibi sanki ... şişe yine geldi 5 seviyesine en düşük bugün 5. 06 buralarda haber gelmeli .. dahada aşağı sarkmaz bence ... beklentimin sebebi bu
Yer İmleri