hayır satmıycam ama fikrinizde benim için önemliydi güvendiğim birisiniz tabiki böyle bir cevapta beklemiyordum..
hayır satmıycam ama fikrinizde benim için önemliydi güvendiğim birisiniz tabiki böyle bir cevapta beklemiyordum..
Bak dostum.
sürekli soru soru soru. artık burama kadar geldi derler ya.
Ya dün grafik atmışım açıklamalı. 1.23-24 en kötü gelebilir demişim. altında duruma göre satarım demişim.
Daha hala ne soru soruyorsunuz.
her yorumumu okuyorsanız. geçmiş yorumlarda sorularla ilgili ince ince göndermeler yapıyorum. kızım sana söylüyom gelinim sen anla.
Ve hala sorular. sanki ben sizin broker'ınızım yatırım danışmanınızım. kağıdı aldık her akşam yorumlayacaz.
genele yazıyorum. çok özel bir durum yoksa. yorumladığım kağıtlarda stop rakamlarınıda belirtmişsem. Bana soru sormayın.
Hatta ben istiyorum ki siz bana gelin deyin ki işte atıyorum clebi kritik yerde. şuranın aşağısında şuraya düzeltme yapabilir gibi şeyler yazın.
Ben burada gidecek kağıtları yazıyorum. Balık tutalım diyorum ama balık tutmasını size öğretemem nasıl tuttulacağınızı o kefal ile uğraşa uğraşa öğrenip. Bana diyeceksiniz ki sacro gel şu tarafta senin (clebi) balığı bollaştı oltayı tam atma zamanı demelisiniz.
Belkide çok şey istiyorum.
En azından bana hiç birşey vermiyorsanız bile sıkıntı yok. En azından bunaltmayın.
lafım tüm okurlara size değil yanlış anlamayın.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Köylü Ahmet Ağa, eşeğini satmaya karar vermiş.
Kıymeti taş çatlasa 50 lira etmeyen eşek icin pazarlık payı da ekleyerek 100 lira fiyat koymuş.
Komşu köyden acilen eşşeğe ihtiyacı olan Mehmet ağa 100 lira ödeyip eşeği pazarlıksız satın alm...ış.
Köylü Ahmet eşeğini satmış ama akşam da gözüne bir türlü uyku girmemiş?
Gece boyunca düşünüp, durmuş.
?Mehmet ağa 50 liralık eşeğe niye 100 lira verdi??!!? diye.
İçi rahat etmeyince ertesi gün eşeğini geri almaya karar vermiş.
Pazara gitmiş Mehmet ağayı bulmaya ama, bir de ne görsün eşşek 200 liradan satışa çıkarılmış?
İyice sıkıntı basmış ve kesin karar vermiş, geri alacak eşeğini?
200 lira pazarlıksız ödeyip geri almış?
Aynı olay bu defa Mehmet ağa?nın başına gelmiş, o da uyuyamamış.
?Allah Allah? Ahmet niye 100 liraya sattığı eşşeği 200 liraya geri aldı??? Var bu işin icinde bir iş?? diye gece boyunca düşünüp, durmuş.
O da ertesi gün eşşeği geri almaya karar vermiş Ahmet Ağa ile anlaşıp 400 lira vererek geri almış eşeği?
Bu alışveriş her gün fiyat arta arta devam etmiş?
Bir kaç gün sonra pazara bir başka köyden Hüseyin gelmiş.
Hüseyin pazardaki kalabalığın arasına dalınca bir de ne görsün ;
?al, al, al, sat, sat, sat? bağrışmaları arasında bir yaşlı eşek ve bu eşeğin tam 1.000 TL satış fıyatı!!!?
Yanındakine sormuş, ?Hemşehrim, nedir bu iş? Bu yaşlı eşek 1.000 lira eder mi yahu!!?
Adam hemen yanıtlamış;
?Valla grafikler ortada, bu eşeğin fiyatı bir haftada 50 liradan başladı, 950 liraya geldi.
Şöyle bir teknik analizine bakarsan görürsün.
Eşeğin fiyatı 1.000 liradaki direncini bi kırarsa, 1.500 liraya kadar yolu var..?
Biraz kafanız dağılsın![]()
Üstad mipaz da sıkışma mevcut. 1.12 üstü bir hareket olacak gibi. Bugün hacım bıraz artmış durumda
sacro hocam fener aldım stop oldum ama ordan parayı bulup başka hisse alacaktım sonrada zengin olacaktım nasıl olacak bu iş
şaka bir yana allah sabır ve güç versin abi ben okumaya zaman bulamıyorum sen hangi ara okuyorsun hangi ara cevap verip hangi arada grafiklerini çiziyorsun pes yani![]()
ytd deli saçmasıdır
Arkadaslar sacro hocayı suistimal etmeyelim lütfen. Balık tutmaya alismamiz lazım. Armut piş ağzıma düş. Öyle bir dünya yok. Grafik atamadigim için kusura bakmayın. Brisa da 6.85 üstü güzelleşmeye devam ediyor. Macd da yukarı kesmek üzere. Özellikle aylık grafikte düşen kanalı kirmis gibi. DUYURULUR. dert ekmek değil fırın ; )
Yer İmleri