Sayfa 645/996 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Amerika da Koronavirüs den ilk ölüm gerçekleşti...

2. Şu andan itibaren nasıl bir strateji belirlemek gerekiyor, dünya endeksleri düşüyor bizim ki suriye den dolayı ekstra düşüyor, önümüzdeki hafta veya mart ayında 90 binlere mi gideriz, yoksa buralarda bir süre oyalanıp 115 binlere mi çıkarız sizce, 88 binlerden bahsedenler bile var.
    Benim gibi elinde hisse ve değişken fonları olanlar bu hafta ne yapmalı düştükçe almaya devam mı etmeli, buralardan yarısını satıp 95 binlere düşerse oralardan mı almalı? yoksa hiçbir şey yapmadan beklemeli mi?

3.  Alıntı Originally Posted by asır Yazıyı Oku
    Ben bu fonu birkaç hafta önce sormuştum özel fonmuş dışarıdan girilemiyormuş. Benimde dikkatimi çekmişti ama almadılar.
    tabiki
    10 kisi kendi kendine yonetiyor
    oyle olmasaydi simdi yatirimci sayisi 1000 leri gecmisdi ve o zaman artik ppf daha iyidir demek baslardi!

Bu konuda karar cok.ben satis yapmadigim eurobont ve az miktar degiskenle.ile beklemeye gectim.kararli yukselis olmadan giris de bana mantikli gelmiyor.ytd
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Şu andan itibaren nasıl bir strateji belirlemek gerekiyor, dünya endeksleri düşüyor bizim ki suriye den dolayı ekstra düşüyor, önümüzdeki hafta veya mart ayında 90 binlere mi gideriz, yoksa buralarda bir süre oyalanıp 115 binlere mi çıkarız sizce, 88 binlerden bahsedenler bile var.
    Benim gibi elinde hisse ve değişken fonları olanlar bu hafta ne yapmalı düştükçe almaya devam mı etmeli, buralardan yarısını satıp 95 binlere düşerse oralardan mı almalı? yoksa hiçbir şey yapmadan beklemeli mi?
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Her türlü duruma uygun hareket eden fona rastlamadım şu ana kadar.

ACC son iki günkü düşüşte duruma uygun hareket etti, 0,8 eksi ve 0,1 artı ile kurtardı.Ama yükseliş başladığı anda oda dağıtıyor.Yükşeliş dönemlerinde o fonda durulursa arkadan bakakalıyorsun, yani yükselişe ayak uyduramıyor.Hatırlayan vardır yükseliş dönemlerinde çok saç baş yoldurdu bu fon.
    Düşüşün sonuna geldik deniliyorsa bu fonda kalınmaz.

TCD ise düşüşe ayak uyduramıyor, aşırı eksi yazıyor.

Şimdi bu iki fonu kaynaştırsak harika bir fon çıkacak ortaya ama yok öyle bir fon.

İkisini de elde tutsan birbirlerini götürüyorlar gene olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    Ben gördüm. IAR.

Serbest fon olmasına rağmen %80-90 hisse senedinde ve getirisi oldukça iyi.
    Ama ben bizim gibi garibanlara hitap eden fonlardan bahsediyorum.
    Serbest fona nitelikli olanlar girebilir.
    Benim gibi niteliksiz garibanları ne yapsınlar adamlar.😊

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bu konuda karar cok.ben satis yapmadigim eurobont ve az miktar degiskenle.ile beklemeye gectim.kararli yukselis olmadan giris de bana mantikli gelmiyor.ytd

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu durumda kararlı bir yükseliş zor görünüyor, virüs işi sürekli gündemde hiç olumlu haber gelmiyor, suriye de sürekli bir gerginlik, ben de kararsız kaldım, hepsini tamamen satmayı düşünmüyorum ama buradan bir kısmını satıp alttan almak mümkün mü, yoksa hiç satmayıp 90 binlere gelirse oralardan biraz daha almak mı mantıklı olur kestirmek güç.

7. https://twitter.com/chinaconsulist/s...248858625?s=21
    Corona virusu ile ilgili güzel haberler var
    Amerika ve avrupadada kontrol altına alırsa bize olumlu yansır
    Persembe günü putin erdogan gorusmesi varmıs

8. IPV 'yi uzun süre tutmaya kesin karar verdim ve içim rahatladı. Şimdi biraz da altın fonu eklemek istiyorum orta vade düşünüyorum, ama buna nereden girmek gerekir hiç bilmiyorum..Çünkü bu ciddi düşüşun devamı gelebilir veya gelmeyebilir..

Sayfa 645/996 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •