Sayfa 690/996 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kairos07 Yazıyı Oku
    Valla ben teknik analiz anlamam. Ama kit bilgimle BIST 100 grafiginde cizgiyi 103.300 den çekince çok şekilli her yere dokunuyor. Oraya gelir mi gelmez mi. Şu anki fiyatindan %6.5 düşse geliyor. Virüs ve idlip çok rahat getirir. Bilen üstadlar yorum yaparsa sevinirim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    üstadım ben de anlamam ama saat 14'te ekotürkte Selçuk hocayı dinledim. bu gün için 108,900, yani burak üstadın da öğle üzeri yazdığı gibi 109 üzeri kapanışlar al sinyali anlamına gelip hedefi de önce 112, sonrasında da 118 bin seviyeleriymiş. bazı kişiler tekniğe inanmasa da cuma günü 99 üzerinden hemen dönmesi de tamamen teknik görüntünün tamamen bozulmasının önüne geçilmesi hareketi olduğunu söylüyor. haber vs. akışıyla da düşüş ve yükselişler olsa, tekniğin asla bir kenara atılamayacağını üstüne basa basa söylüyor Selçuk hoca. aslında ben dün itibarıyla giriş yapacaktım ama nefret olası daksın 13.30'a yakın iyice eksiye düşmesinden korkup vazgeçtim. ama asıl al sinyali, anlaşılan 109 üzerine yerleşilmesiyle verilmiş oluyor. bundan sonra her an için kademeli hareket edip belki daha az, ama biraz daha kafam rahat şekilde kısmetimi arayacağım, herkese bol kazançlar dilerim

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım bu videoları izledim, webster üstadıma ilk izlenimimi söyleyeyim. bakış açısını o kadar genişletiyor ki insanın uzun vadeli altın alası gelmiyor. tersine uzun vadeli güzel bir hisse fonu alıp altın tutar gibi tutası geliyor. tabi aradan biraz zaman geçince yine eski modumuza geçiveriyoruz. ama bakış açısını genişletmek şart.
    sizin aselsan deneyiminiz olmasaymış keşke. Sizi derin yaralamış haklı olarak. Geçmişte rakamlar ile bakıldığı zaman uzun vadede altın daha az getirmiş. Lakin burada en büyük problem azda olsa o katlaya katlaya gidecek uzun vadeli yatırım hissesini doğru olarak bulabilmek. Düzenli temettü vermesi vs.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fpk??????????????????????
    2 yillik -% 4.68
    Fpk hpt
    Kvba bugun alinirsa yarin
    Guzel getiri var
    D.tahvilleri 2 gundur iyi dusuyo
    Pff de olsaydim hemen valorsuz
    Fpk ya ziplardim malesef ahu dayim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    cds geriliyor 345 olmuş,dolar mb alış kuru 6.1943
    bu gün ziraat kvb'den de dünkünden daha güzel bir performans bekliyorum. 0,10 harika olur.

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    2 yillik -% 4.68
    Fpk hpt
    Kvba bugun alinirsa yarin
    Guzel getiri var
    D.tahvilleri 2 gundur iyi dusuyo
    Pff de olsaydim hemen valorsuz
    Fpk ya ziplardim malesef ahu dayim

dun zıplamıstım

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolarda emrahin annesi basladi sanki
    6,16 tutmazsa 6,09 a kadar yolu var.

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım ben de anlamam ama saat 14'te ekotürkte Selçuk hocayı dinledim. bu gün için 108,900, yani burak üstadın da öğle üzeri yazdığı gibi 109 üzeri kapanışlar al sinyali anlamına gelip hedefi de önce 112, sonrasında da 118 bin seviyeleriymiş. bazı kişiler tekniğe inanmasa da cuma günü 99 üzerinden hemen dönmesi de tamamen teknik görüntünün tamamen bozulmasının önüne geçilmesi hareketi olduğunu söylüyor. haber vs. akışıyla da düşüş ve yükselişler olsa, tekniğin asla bir kenara atılamayacağını üstüne basa basa söylüyor Selçuk hoca. aslında ben dün itibarıyla giriş yapacaktım ama nefret olası daksın 13.30'a yakın iyice eksiye düşmesinden korkup vazgeçtim. ama asıl al sinyali, anlaşılan 109 üzerine yerleşilmesiyle verilmiş oluyor. bundan sonra her an için kademeli hareket edip belki daha az, ama biraz daha kafam rahat şekilde kısmetimi arayacağım, herkese bol kazançlar dilerim
    hayrani üstadım durumu çok güzel açıklamışsınız, sadece bir durumu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum olurda 1085xx kırılırsa aşağıda 99xxx tekrar görme riskimiz var (olası bir corona açıklaması bunu tetikleyebilir) Bunun gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini kimse bilemez. Düşünce üzüldüğünüz için bu riski de göz önünde bulundurmanızı ve buna göre pozisyonlarınızı değerlendirmenizi belirtirim.

8. Ustad ziraatten aliyorsun dimi
    Bu fon tefasta yok
    Ziraatlen calismak gerekiyor
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu gün ziraat kvb'den de dünkünden daha güzel bir performans bekliyorum. 0,10 harika olur.

Sayfa 690/996 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •