Sayfa 730/996 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Valorsuz tefasta islem goren kvb varmi ?
    Olsada gecti artik
    Kendi bankaninkini neden almiyorsun

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım sana söyleyeceklerimi lütfen yabana atma. madem bımdam sonra aç gözlülük yapmayacağız, madem bundan sonra aza kanaat edeceğiz, bırakalım artık şu popüler fonları ve endeks fonlarına dönelim. baktım da ziraat portföy hisse senedi fonuna, 3.85 getirmiş, önceki gün de temiz yüzde 1 üzeri getirmiştir. böyle kapanırsa yüzde bir üzeri daha. birkaç günde yüzde 5 getiri olur az mı? bu ne ya endeks yüzde 1 artıda, fonlarımız ekside, ya da tam tersi. öngörü yok bir şey yok. tamam popüler fonların yıllık getirileri güzel ama kkaçımız alıp ta hiç dokunmadan bir yıl tutuyoruz. endeksin iyi zamanlarında al, belli bir zaman sonra da sat ya da kademeli al sat yap. ben popüler fonlardan soğudum ve dah da almam. ister günde yüzde beş artsın, ister düşsün kalksın ya da otursun, umrumda değil artık.
    Hayrani ustadim haklisiniz
    Ben bu saatten sonra anca girersem dolara yada sterline girerim

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    MAC ve TKF hesaba geçti 😁
    Hayirli olsun bahtsiz kardesim
    İlk gunden ikisi de eksi yazacak

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Bende kuveyt senin bankan hesabı da var, orada genelde 5/24 anlık işlem yapılabiliyor ve makas gayet makul. Ben hem tüm yatırımı 1 platformdan takip edebilmek için, hemde altın pasif olarak duracağına bir şekilde milli ekonomiye ufak bir katkımız olsun diye altına fon olarak yatırıyorum. Bunun dışında Altın fonu aslında çok mantıklı da durmuyor.
    Altın ve dolardaki alış satış arası makaslar ne kadar acaba. Bir de Türkiye Finans Target Fx var, bununla kıyaslama yaptınız mı, hangisini önerirsiniz.

Ey gram
    Biliyorum
    Seni almadigim her gecen gun pisman olacagim lakin aşı bulunursa ons kanadin eksik kalabilir
    Bu sebeple dunyanin en guzel kadinlarinin oldugu ulkeyi gozetlemeye basladim...uk daaaaaa rusyami zannettiniz
    Yapmayin daaa
    Sterlin sterlin
    Ne anladiniz iciniz kotu

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayirli olsun bahtsiz kardesim
    İlk gunden ikisi de eksi yazacak
    Olsun yarın kâr yazar diyelim 😁

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Bugün piyasa bankacılık endeksini test ediyor sanki,
    bugün iyi giderse yarın BIST kırar dirençleri 113 üzeri kapanış şart...
    İç politika Suriye de normalleşme sinyali bekliyor...P iş de RTE ve Moskova da...
    Ustad bistin kac oldugu degil hisselerin fiyati onemli
    Hisseler bistin dususunden cok dustu
    Cikista cok gerisinde kaliyor
    Yani bist 125 de olsa iki aydir fonda olan zarari cikaramaz bu sekilde

8.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Altın ve dolardaki alış satış arası makaslar ne kadar acaba. Bir de Türkiye Finans Target Fx var, bununla kıyaslama yaptınız mı, hangisini önerirsiniz.
    Senin bankan hesabımdan güncel Altın makas 1,18 tl . Dolar 2,8 krş. Target fx kullanmadığım için kıyas edemiyorum.

Sayfa 730/996 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •