Haaa... Bu arada, dolar gayme 6.11450
Haaa... Bu arada, dolar gayme 6.11450
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Biz "Koltuk Generallerinin" ağır topçu ateşi altında, alacağı pozisyon.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
haftalık dolar bu seviyede kapatırsa dolar sat verecek. lakin sepet vermiyor, ya eurodolar paritesi hızlı gerilemeli, yada dolar 1.15 lere çıkmalı.
Bu anlaşmayı bay kemal yapsaydı eğer sabaha kadar anırırdı birileri sokaklarda şehitlerin kanını sattınız diye. Namaz kılan yaptı; sorun yok müşrikler.
250 askeri boşuna öldürt sonra ayağına git anlaşma yap galaksi lideri
Yav şimdi abilere laf yetiştiriyormuş durumuna düşmeden, sürci lisan etmeden şöyle anlatayım :
Ahmet Davutoğlu 'nun '' barışçıl göstericiler ''dediği günden beri Suriye politikası yanlıştı. Ve eğer Amerika patriotları verseydi , NATO da hadi aslanım deseydi ; Rusya , İran ve Suriye ile savaşa girecektik . 60 şehit de 40 milyar dolar da katlanarak artacaktı.
Yanlıştan dönülmüş olması geçmişi temizlemese de gelecek için olumlu.
Şuanki sorunlardan herhangi birisinden vazgeçilmesi, yanlışta ısrarcı olunmasından daha iyidir . Mesela ne bileyim liyakat . TÜBİTAK 'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü atamayı temizlemez ama gelecekte Merkez Bankasının başına bir imam atanmasını kurtarır.
Bitti demiyorum ama Suriye başlığı için olumlu bir durum olarak görüyorum. Çünkü her şeye rağmen bitirmeyip devam ettirecek bir potansiyel de vardı milletin haline bakınca.
Ben bu şekilde düşünüyorum.
Doların olumlu tepki vermemesi de , sanırım biz yine dünyayı kendimizden ibaret sanıyoruz.
Yer İmleri