Sayfa 64/269 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 2146 madde; 505 - 512 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Ben yeni yasaya gore belirlenecegini hep soyledim. Detayina girmiycem tabi. Ben dedim demekten de denilmesinden de nefret ederim ayrica ama direk yetkilisi kisilerden onay alinmasi ayrica iyi oldu. Ama bende asiri olumsuz algi olustu. Bilgi ve degerlendirmeler bir kenara umudumu yitirttiler. En kotu 3.50 duser diyordum. Bastan beri yaniltiyor hareketleri beni. Ins sonu guzel olur.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşım sen detaylıca burda madde made açıkladın ve sonrasında,bize bu durum yansır dedin zaten,

Sen söylemez isen ben diyeyim sen zaten demiştin bunu

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayin toibek isin espirisi de bu. Neler dedik mantikli olan da hepimiz asil onlar gerceklesmedi. Her kalemini analiz ettigimiz sirketin bizi bukadar suana kadar yaniltmasi cok uzdu bizi. Cunku tahta sahibinin kotu niyetini bariz goruyoruz. Ins degerleme ile bu olumsuz ve kotu gidisattan kurtuluruz.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Arkadaşım sen detaylıca burda madde made açıkladın ve sonrasında,bize bu durum yansır dedin zaten,

Sen söylemez isen ben diyeyim sen zaten demiştin bunu

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yeni kanunda adil bedel için ilgili önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı gün elinde olanlar yararlanacaktır diye bir ibare var tabi detayları henüz spk açıklamadı tebliğ bekleniyor

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Suan hakkaten sok oldum. Doce hergun trakyada kilciksiz satarken 6 milyon virman mi olmus. Yok artik ya. Ne oyunlar donuyor su tahtada cozebilene helal olsun. Kimin eli kimin cebinde belli degil.
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku

6.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Yeni kanunda adil bedel için ilgili önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı gün elinde olanlar yararlanacaktır diye bir ibare var tabi detayları henüz spk açıklamadı tebliğ bekleniyor

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sen 7 ay önce almıştın ben de dün aldım farzet...ayrılma fiyatı belli oldu ayrılma hakkını sana tanıdı bana yok öyle miii..peki eski tebliğde de ayrılma hakkı var zaten yeni tebliğe ihtiyac yokki..birleşmede ayrılma hakkı var...son gün bile..bana bu hakkı tanımıyacaksa ben yeni şirketin zorunlu ortagı mı olacagım....yok öyle şey

7. takas makas hikaye kimin ne yaptıgına bakarak birşey yakalamaya çalışmak yanıltır...ben kendi yolumu sadece kendim çizerim..selamlar

Ayrilma hakkindan birlesme karari ciktigi gun elinde bulunanlar yararlanacak sadece. Yeni yasanin asil getiriri adil fiyat uygulamasi. Iligli kanun maddesinin ucuncu fikrasi birlesme kararindan sonra hisse alanlara yonelik. Bu bedelinde nasil belirlenecegini yine spk belirleyecek.
     Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    sen 7 ay önce almıştın ben de dün aldım farzet...ayrılma fiyatı belli oldu ayrılma hakkını sana tanıdı bana yok öyle miii..peki eski tebliğde de ayrılma hakkı var zaten yeni tebliğe ihtiyac yokki..birleşmede ayrılma hakkı var...son gün bile..bana bu hakkı tanımıyacaksa ben yeni şirketin zorunlu ortagı mı olacagım....yok öyle şey

Sayfa 64/269 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •