Sayfa 398/618 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Fiyat düşüşünün iki nedeni var aslında bunların üstüste gelmesi hisse fiyatı açısından daha iyi oldu, şişirilmiş fiyatlar var mıydı? Bence hakettiği yere gidiyordu. Haziran’a kadar virüs mevzusu çözülürse yılsonu beklenen rakamlara rahat gelir. Ben uzun vade buradayım ve bu seviyelerden toplamaya devam ediyorum. Yılsonuna doğru bir daha yorum yapacağım. Herkese hayırlı kazançlar

Ytd
    Son düzenleme : AAB; 06-03-2020 saat: 13:52.

2. Ben de alımlara başladım...bundan önce iki kez stop oldum...sektör riski nedeniyle kusa stop larla çalışmak lazım.

İlk seans %6 ya yaklaşan eksilerden sonra DHMİ verileri sonrası iyi toparladı...Şubat genel yolcu düşüşü çok az, üstelik Sabiha da düşüş değil, artış var...acaba Şubat ın başında yaşanan kaza çok etkilemedi mi? 10 günsonra Şubat trafik verilerini açıklayacak pegi...şubatı artışla kapatırsa mükemmel olur.

Dün yapılan bilanço sonrası yatırımcı görüşmesinde söylediler zaten.,.ocak, Şubat şok iyi...Mart ve Nisan kötü bekleniyor dendi...bu durumda virüs konusu çok uzamazsa tarihi alım fırsatı olur bu seviyeler.

Aynı şeyleri 2019 başında fiyat 20 tl civarlarındayken söylemiştim...şimdi 4x,x lı fiyatlarda söylüyorum....zamanı gelince bu gönderiyi de alıntılayacağım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Citi 258 bin lot sattı öğleden önce...sıfır lot almış,,,trend dönüşleri için citi nin kemiksiz alım ya da satımı meşhurdur
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Fed neden acele edip 17-18 beklemeden faizi indirdi.avrupa da millet evinden cikmamaya basliyacak neredeyse.
    Hisse cikti beklenti guzeldi rekor kar.
    Simdi sikinti ayni kari yukseltebilecekmi?
    Ornek tupras gibi sirket bile kar azalinca satisi yedi.
    Trump twet atiyor corona dan ekonomimiz etkilenecek diye.

Ytd

5. Elimde kagit var. ( takip icin)
    Az da olsa zarar ettik. Insallah piya

6.  Alıntı Originally Posted by cenkct Yazıyı Oku
    Elimde kagit var. ( takip icin)
    Az da olsa zarar ettik. Insallah piyasalar duzelirde kaldigimiz yerden devam ederiz.

Ytd
    Insallah piyasalar duzelirde kaldigimiz yerden devam ederiz.

Ytd

7. Bugün ki toplantıdan iyi bir haber geldi mi veya ne oldu kurul bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

8. Virüs nedeniyle uçaklar boşaldı tarihinin en büyük zararını görebilir çok yazık oldu

Sayfa 398/618 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •