Sayfa 698/1230 İlkİlk ... 1985986486886966976986997007087487981198 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Panik yaşanmazsa bir şey olmaz. Bizde tepe nokta ilk ölümle gelir. İnşallah bu asla yaşanmaz. Kendi gözlemim milletin umrunda değil. Bugün kendi gözlemimi paylaşayım. El sıkışmayınca direk ben virüslümüyüm bakışına maruz kalıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Güzel...bugün sert tepki hareketleri görüyorum pegi de...şu virüs konusu biraz yatışsa zaten 50 altı fiyatlar tarih olacak...hesaplarıma göre haftaya yeni enfekte hasta sayısı Çin dışında da peak yapıp geri dönecek...Çin de zaten yeni vaka çok çok azaldı...Güney Kore de de tepe yapıldı.

Önemli not: pozisyon alıyorum, ama korumam da var...sonuçta işler beklediğinden kötü gidip endeksimiz 100 bin altına kalıcı bir şekilde inebilir...böyle olursa da dünyanın sonu olmaz...bu nedenle şuranın buranın altı yok diye aşırı riskli pozisyonlara girmemek lazım.
    Ulen maşallah dediğimiz 3 saat yaşamıyor dün deva yı övdük gümledi, bugün peri güçleniyor dedik, patladı.

Ama sağlık bakanının açıklamadı da tuhaf oldu...millet şimdi tr de büyük bir salgın var moduna girdi hemen..,birazdan sinema İçin avm ye gideceğiz hanımla, son durumu bildiririm döünğnce
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ulen maşallah dediğimiz 3 saat yaşamıyor dün deva yı övdük gümledi, bugün peri güçleniyor dedik, patladı.

Ama sağlık bakanının açıklamadı da tuhaf oldu...millet şimdi tr de büyük bir salgın var moduna girdi hemen..,birazdan sinema İçin avm ye gideceğiz hanımla, son durumu bildiririm döünğnce
    biz de corona'lılar açıklamırsa kimse uçmaz da bir süre :-(

4.  Alıntı Originally Posted by mrgreen Yazıyı Oku
    Hocam merhaba. Hisse portföyünüzü canlı paylaştığınız bir sayfa ya da platform bulunuyor mu acaba?
    Anlık özellikle paylaşmıyorum..doğru da değil bence..ilgilendiğim hisseleri zaten yazıyorum...ve pek değişiklik yapmıyorum...burdan farklı sadece twitter da yazıyorum...orada hisse konusuna hiç girmiyorum zaten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Peri hangi hisse ?
    Millet rahat hayat tüm hızıyla devam ediyor. En küçük bir değişiklik yok. Yaşlılar ki ,kendileri en büyük risk grubu, promosyon için banka kapılarında, tahminen belediye otobüslerinde, sağlık kurumlarında virüse meydan okuyor. Sağlıklı günler

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Peri hangi hisse ?
    Millet rahat hayat tüm hızıyla devam ediyor. En küçük bir değişiklik yok. Yaşlılar ki ,kendileri en büyük risk grubu, promosyon için banka kapılarında, tahminen belediye otobüslerinde, sağlık kurumlarında virüse meydan okuyor. Sağlıklı günler

peri derken hangi hisseyi kastettiğimi anlamamış olamazsın...şaka filan yaptın sanırım bazen typing hataları oluyor, pek önem vermiyorum, sanırım daha dikkatli yazmam gerek.

Sayın Cautionary, portföy hedge konusunu neden bu kadar önemsediğinizi daha iyi anladım.

Abi insanlar saçını kestirmeye gelmiyormuş berber söyledi bizim
    Demiyoruz ki virüsten korunmayın
    Önlemini al yaşamına devam et, bu nasıl bir algıdır ..
    Avrupa'da millet marketleri talan etmiş raflar boşalmış. İran patır patır dökülüyor ama onlarda önlem almıyor adam gibi, virüsten korkmuyorum diyip türbeyi yalayan adamlar var
    Koca Çin'de 3000 kişi ölmüş ya 3000
    Bu süre içerisinde dünyada gripten kaç kişi öldü acaba

Ek : Tedbir çok önemli. 50 milyon nüfusun üstünde olup koronanın görülmediği tek ülkeyiz.
    Çin olabildiğince mücadele verdi, şimdi vakalar azalmaya başlıyor.
    Ülkemin sağlık personeline ve ilgili makamlarına güveniyorum
    Kolonya önemli diye duydum, kullanmak yararlı olabilir
    Islak elle sağa sola dokunmayın
    Saygılar

Sayfa 698/1230 İlkİlk ... 1985986486886966976986997007087487981198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz