Sayfa 135/897 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Bu gün;
    Taban: 33.22
    Tavan: 40.58

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. 174 lotla devre kestik [emoji16]
    Umarım bundan sonra hiç kimse kısa vade gerekli olan parayla ve krediyle bist denen bataklıkta işlem yapmaz. 25 seneyi geçen bist maceramda o kadar çok biten batan kafayı sıyıran ailesi paramparça olan paydaşlar gördüm ki . Ben artık görmek istemiyorum ama görmeye duymaya malesef devam edeceğim. Bu hırs ihtiras insan oğlunda bitmez.

Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    174 lotla devre kestik [emoji16]
    Umarım bundan sonra hiç kimse kısa vade gerekli olan parayla ve krediyle bist denen bataklıkta işlem yapmaz. 25 seneyi geçen bist maceramda o kadar çok biten batan kafayı sıyıran ailesi paramparça olan paydaşlar gördüm ki . Ben artık görmek istemiyorum ama görmeye duymaya malesef devam edeceğim. Bu hırs ihtiras insan oğlunda bitmez.
    İnşallah baba... Ben hiç bu kadar kötü bir piyasaya rast gelmedim. Hissemiz için hiçbir öngörü bence mantıklı olmayacaktır. Ne imar, ne şu, ne bu... ben artık hiçbirine inanmıyorum. Buradaki yatırımım kredili veya acil ihtiyacıma dair bir para değil, ama az bir para da değil. İnşallah umut ettiğimiz her şey bir gün gerçek olur... Hayırlı cumalar...

4. Batanın malını kurumlar fiyat gözetmeksizin verir, çok zor günler.Hissemize kredi verilmemesi büyük bir avantaj oldu yine de birkaç gündür endeksi katlayarak düştük.Tacirler, Garanti, ziraat,ykb kurumlarından iş yapan ayakçılar başka yerlerde çarpılınca burası da etkilendi doğal olarak.

Oranlar değiştirilmiş...

6. Valla bizim mal her zaman is yapar. Insanoğlunun barinma ihtiyacı hicbir şekilde bitmeyecegine gore. Üstüne bizim şirketin batma ihtimali de yok denecek kadar düşük ihtimal. Sadece tutmaya devam ederiz yillardir yaptığımız gibi. Allahtan ne krediye teminat ne de aciga alabiliyoruz.

Kaç yildir imar çıkmayarak buradaki yatırımcılar fiyatlanabilecek butun olumsuzlukları fiyatladi. Daha kötüsü ne olabilir? Insanoğlu ortadan kalkarsa o zaman anca işte...

7. Toplam işlem 292 ve yine devre kesti [emoji16] bugün devre kesme manyağı olacağız.

Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Toplam işlem 292 ve yine devre kesti [emoji16] bugün devre kesme manyağı olacağız.
    Bütün hisselerde durum aynı. Çoğu kesicide.

Sayfa 135/897 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •