Sayfa 98/269 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Elimizde tek birlesme haberi kaldi. Eger birlesme iptal edilirse yandigimizin resmidir.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Birleşme yalan olacak herhalde şirket bu havada birleşme yaparsa hisse sahiplerinin çoğu ayrılmak isteyecek niye yüksek fiyatdan almak istesin iptal birleşmeyi 2 1.5 arası hatta 1 liradan hisseleri toplar bundan borsa yok temettü veriyor güzel yönetiliyor uzun vadede kazandırır hepsi hikaye borsa canlı kumarhane bunu yaşayarak anladık

ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hala umudu olan var mi.... birlesme iptal edilecek diye bir his var icimde. Omrumde bukadar umutsuz olmamistim hayata ve tercihlerime dair. 1 ayda neler oldu boyle cok enteresan.

3. https://spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200316/0

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Beklenen tebliğ geldi..sirket artık degerlemeyi gönderir belki..ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by promethe Yazıyı Oku
    https://spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200316/0

Bu da gol olmayabilir promethe[emoji3]

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Hala umudu olan var mi.... birlesme iptal edilecek diye bir his var icimde. Omrumde bukadar umutsuz olmamistim hayata ve tercihlerime dair. 1 ayda neler oldu boyle cok enteresan.

Neler gördüm neler 95 den bugüne,
    Sabret ,sabırlı ol,şu günlerde işlem yapma sadece,
    Durumlar gereksiz olumsuz ama yapacak birşey yok,birileri virüs bahanesiyle yine ve yine dizayn ediyorlarlar sistemi,bu iş hep böyleydi ve hep böyle olucak,algıların olumlu ve olumsuzlığu üzerinde kurdular sistemi,doğru ve yanlış izerine değil maalesef,
    Yılda yüzbinler ölüyor hriban hasatlıklardan tık yok,6.000 insan öldü şuan tüm dünyada ,aman allahım ne oluyoruz algısına soktular insanları,insanları yönetmek bu denli kolay işte,ceplerinden parayıda almak işte böyle kolay
    Canım sıkkın benimde,sana canını sıkma diyemem ama,şunu net söylüyorum,umudunu ,ümidini kaybetme ve sabret.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sn promethenin paylaştığı bugün yayınlaşmış,
    Önemli nitelikteki işlemler ve ayrılma hakkı tebliği taslağı,

Umarım budur artık diyeceğim ama diyemiyorum artık,bence beklediğimiz buda değil,daha bekliyeceğiz bence[emoji23]

https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Index/du004%5B/url%5D

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8. TRKCM - Trakya Cam

Dostum karabaht seni sahaya alalım,şu yeni duyuruyu bir yorumla,yarıya geldim olumlu gibi,

Şimdi bitirdim okumayı valla çok olumlu bence,banamı çok olumlu geldi,şu olumsuz zamanlarda bilemedim,ama ky lehine birçok madde ve uygulama var olumlu şekilde,

25-02-2020 öncesi açıklanlar için 25 i esas alıncak diyor,emsal anelt uygulancak yani,burdan geriye sar aylık ort.yı yada değerlemeyei,hangisi yüksekese odur diyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 98/269 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •