Sayfa 164/972 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    onlar olsa bile bizimkiler olmamışlar belli ki, ama şimdilik düzelme için erken %2 çıkar %8 düşer alıştık artık.
    Haklısınız ne yapayım umut ediyorum

2. Ferdinand dan müjde sizeydi ustat
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Müjde müjde size, Madida'dan pardon Regeneron'dan müjde size...Zarif sağlam esnek...:
    Regeneron Announces Important Advances in Novel COVID-19 Antibody Program
    https://investor.regeneron.com/news-...d-19-antibody/

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ferdinand dan müjde sizeydi ustat
    Aşı mı bu ne oluyor

4.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Aşı mı bu ne oluyor
    Yok sn pestilce. Eski bir reklam idi besiktas taraftarı mars yapmıştı.ferdinand diye bir ingiliz golcümüz vardi...neyse asi yada tedavi neyse bence yakında bulunacak her yerden haberler geliyor artik .bu gun trt habarde cinlilerin bir asi bulduğu be nisan ortasında uygulamaya başlanacağı haberi vardi.yine abd de çok yaklaşılmış.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yok sn pestilce. Eski bir reklam idi besiktas taraftarı mars yapmıştı.ferdinand diye bir ingiliz golcümüz vardi...neyse asi yada tedavi neyse bence yakında bulunacak her yerden haberler geliyor artik .bu gun trt habarde cinlilerin bir asi bulduğu be nisan ortasında uygulamaya başlanacağı haberi vardi.yine abd de çok yaklaşılmış.
    Sayın Lucas bu jmk üstat paylaştığı link için sormuştum. Teşekkür ederim emeğinize sağlık

6.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Haklısınız ne yapayım umut ediyorum
    ama hiç beklemediğimiz anda yükseliş başlayabilir, yani bir anda iyi haber vermeye başlarlar biz alış yapmaktan korkarken onlar alıp çıkarabilirler, arkasından bakabiliriz.

7. ülkelerdeki karantinanın kalkmasını mı beklemek yoksa bunu önceden satın almak mı?

8. aşı bulunmuş diyor mayisda üretim olacak yazıyor

Param yok kafam rahat [emoji846]
    Param yok kafam rahat

Sayfa 164/972 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •