Sayfa 48/338 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 377 - 384 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. Adamlar %10 yapıp kapanmasın diye tam ucunda bırakıyorlar.Sonra bir daha ...
    Imkb en fazla %5'e izin verecek artı ya da eksi..
    Mali durumu,uretimi,performansi iyi olan hisselere de aylik,yıllik prim verecek.
    Yoksa burası tam kumarhane oldu artık

2. Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

3.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Bi kac yorumda yapsaydiniz, hosgeldin siz yenisiniz bizde buraya temel attik[emoji1]

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu arada arkadaşlar;

%100 bedelsiz sermaye artırımı olması için öncelikle sermaye tavanının artırılması lazım yoksa maksimum 25 milyona çıkarabiliyoruz. kap haberi düşebilir, düşmesi lazım.

Şirketin kayıtlı sermaye tavanı 25.000.000-TL olup, her biri 1 (bir) Türk Lirası itibari değerde
    25.000.000 adet paya bölünmüştür. Sermaye Piyasası Kurulu’nca verilen ilk kayıtlı sermaye
    tavanı izni, 2013-2017 yılları (5 yıl) için geçerli iken 16.03.2017 tarihli Yönetim Kurulu Kararı
    ile söz konusu geçerlilik süresinin 2021 yılına kadar uzatılması için gerekli işlemlerin yapılması
    kararı alınmıştır.

5. Yeni değilim aslında, bir süredir çalı arkasından izliyorum ) Katkılarınız için teşekkürler yeri gelmişken.
    Bilançolar öncesi almıştım, bir kısmını sattım ama bir kısmı duruyordu. Çok hızlı düştüğünden dün bugün biraz ilave ettim başka hisselerden transferle. Haftalık grafiğe baktığımda aşağı biraz daha potansiyel olmakla birlikte yolun çoğu gitti gibi duruyor. Yani ölmüş eşek olmasa da en az can çekişen eşek modunda; dolayısıyla artık kurttan çok korkmaya gerek yok bence. Biraz süründürüp toplamak isteyecektir muhtemelen ama endeksin hareketleri de çok önemli; niye bu kadar sert gevşediği de önemli. Misalen piyasadan tırsıp salmasıyla, toplamak için salmış olması arasında fark olacaktır..
    Asla yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte grafikte dip seviyeler 2.60 civarı duruyor; ortam malum, değişik rakamlar da oluşabilir tabi. Ben düşerse 2.7x ve 2.6x rakamlardan birer alım daha yaparım muhtemelen, bekleme sıkıntım yok
    Temel açıdan petrol fiyatlarının düşmesi olumlu şirket açısından, ama benzer nispette işleri düşeceği için süreci takip etmek lazım.
    Son olarak saatlik görüntü de şu şekilde:

Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Bi kac yorumda yapsaydiniz, hosgeldin siz yenisiniz bizde buraya temel attik[emoji1]

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!

6. Teşekkürler sonli katılıyorum söyledıklerıne

7. Hissenin takaslarını incelediğimde son 1 ay fiyat 5.90 dan 2.90 a süzülürken citi öncülüğünde 200 bin lot civarı mal dağıtılmış duruyor; ancak yılbaşından bu tarafa takası incelediğimizde citi nin hala 450 bin lot artıda olduğu görünüyor. Takaslarda her türlü fırıldak dönebilir, bunları yorumlarken bunu unutmamak lazım. Burada attığım resimden farklı şekilde takasları detaylı incelediğimde; genel olarak hep bir al gülüm ver gülüm var. Yani birileri sürekli ring yapıyor ) Dolayısıyla, bu dayıların canı nasıl çekerse fiyat öyle şekillenir gibi.. Şu an işlem gören hisselerin(6m civarı) toplam ederi epi topu 15-20 milyon TL, büyük tahtalarda yeri geliyor tek kademede dönüyor bu para. İsteseler bırak %50 den fazla düşüşü, %5 kıpırdatmazlardı...

Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!

8. arkadaşim, grafik okunmuyor.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 48/338 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •