Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Bence de kapansin borsa. Asi bulunup piyasaya surulene, hatta dow 50 bin olana kadar kapansin. Garan bi acilsin 25 lira.

Nami Kemal demis ya ben hayalle yasayani bir kere, yasamayani bin kere...

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ilk 1 hafta karsilastirmasi italyadan kotu Turkiye icin. Daha umreden gelenler taramaya sokulmadi.

Bir cok seyi dogru yaptik ama eksik ve gec yaptik.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    salgının gidişatı ilk vakadan sonra 10-20. günler arasında kendisini göstermeye başlıyor.
    haftaya çarşamba gibi durumun ciddiyetini anlayacağız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dur şindi sakladığı paraları nereye koydu onu hatırlamaya çalışıyor...

paragöz kızma takılıyoruz...severiz seni...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    aldın mı hisse????

4. Sercan abey

Bugun Kırmızımı kapatır

Yeşilmi ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by alihaydar Yazıyı Oku
    Sizin yazdiklarinizi anlamiyordum. Bir zaman sonra da okumamaya basladim nasilsa anlamayacagim diye. Simdi sizi iyi anladim. Bir kere daha insanlar hakkinda pesin hukumlu olmamayi ogretti bana bu durum. Galaksi liderine gelince sanirim kendilerinde ani gelisen kotu durumlarda korkuya bagli 3 gunluk dil tutulmasi gelisiyor.. ama bizi de dusunmesi lazim de mi. Alistim sana birtanem alistim hergun gormeye...
    Teşekkür ederim..
    ...

Galaksi taxiciye gelirsek, anca kendine süslüman o.. Liderlik falan hak getire..

Memleketi diplettikçe kendini çıkardı en tepelere malum.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    paketten ne çıkar? kabaca...esnafın, işverenin sgk, vergi v.s. ödemeleri ötelenir...bunun dışında belki vadesi gelen kredi borçları birkaç ay ötelenir falan gibi...

işsize fakire fukaraya ne çıkar vallah onu bilmiyorum...gönül ister ki bu insanlara da biraz nakit yardımı yapılsın hiç değilse 1-2 ay...ama sanmam...

ben olsam tam zamanı der ve hazır dünyada faizler yerin dibine girmişken IMF ve dünya bankası da kredi musluklarından para fışkırtıyorken alırım dolarları abicim...olası bir IMF anlaşması bu ülkenin kamu maliyesini bilmem nesini biraz hizaya sokar...tabii IMF adamın kara kaşına kara gözüne vermez o parayı ama bu virüs işi için açıklanan paketler yardımlar v.s. tüm ülkelerin ekonomilerinde ciddi delikler açacak hiç hesapta olmayan delikler...o nedenle bence IMF'nin yolunu tutmak lazım...
    az önce patronla konuşuyordum.

işçilere zorla ücretsiz izin imzalatılıp çıkarılıyorlarmış. buna çözüm olarak işsizlik fonundaki biriken milyarları işsiz kalanlara verilme durumu olabilir dedim. ama nasıl işverene teşvik olarak ama patronda dedi ki işverenler vermez ki dedi. sonra aklıma geldi o para borsada zaten buhar oldu. bes fonları ile birlikte elde avuçta kendi lüks yaşantılarından kalanlar var dahada feragat edecekleri bir haltları kalmadı sadece abd şuursuzca para pompalıyor belki onlar borsamıza taze kan olarak gelirse bundan nemalanabilir devlet.

saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    az önce patronla konuşuyordum.

işçilere zorla ücretsiz izin imzalatılıp çıkarılıyorlarmış. buna çözüm olarak işsizlik fonundaki biriken milyarları işsiz kalanlara verilme durumu olabilir dedim. ama nasıl işverene teşvik olarak ama patronda dedi ki işverenler vermez ki dedi. sonra aklıma geldi o para borsada zaten buhar oldu. bes fonları ile birlikte elde avuçta kendi lüks yaşantılarından kalanlar var dahada feragat edecekleri bir haltları kalmadı sadece abd şuursuzca para pompalıyor belki onlar borsamıza taze kan olarak gelirse bundan nemalanabilir devlet.

saygılar
    O fondaki paranin yuzde 92-93 u devlet tahvilinde. En son oran boyleydi birkac ay once. Gelir ile gider de kafa kafaya sayilir. Ordan birsey cikmaz.

8. Cool

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bence de kapansin borsa. Asi bulunup piyasaya surulene, hatta dow 50 bin olana kadar kapansin. Garan bi acilsin 25 lira.
    Dolana ay dolana ..............Korona ay dolana............. Yaktın bizi korona

https://www.bing.com/videos/search?q...E458&FORM=VIRE

Borsayı kapatcakmış !!!!!!!! Yapılacak en büyük hata borsayı kapatmaktır.Eğer kapatırsanız yabancı kaçışı başlar bir daha gelmez....Oluruna bırakacan ne olursa olsun............
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •