Sayfa 55/1001 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanının verdiği Hz.Ömer örneğindeki gibi Allah'ın bir kaderinden başka kadere kaçmak dışında bir seçenek yok.

Matirx 3 de Neo gitti merkeze, ama onun gibi çok kişi daha önce bir sürü aşamaları aşıp gelmiş.

Evde yalnız olmamın bir nedeni de o, kaderin peşinden koşmak yerine o bana gelsin diye bekliyoruz bakalım ne olacak.

Materyalist felsefede olan için de akıl ve bilim ne diyor ise ona uymak en uygun şey.

Bir insan için vereceğim tavsiye kendini koru başkalarına da saygılı ol şeklinde olurdu. Başkaları için onlara faydası olan bir şeyler yapabiliyorsan mutlaka bir karşılığını bir gün fazlası ile alırsın diye düşünüyorum ama garanti veremem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Abd durum kotulesiyor. Dun bu vakitlerde 100 olan olu sayisi 150 oldu. Britanya 100 u gecti. Surpriz bir sekilde Hollanda dan iki gundur yuksek sayida olum haberi geliyor. İspanya ve Fransa zaten İtalya olma yolunda.

3. Yok artık... diyince geyik yapmazsın bence

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Ülkemizde zaten günde yaklasik 1600 kişi hastalık yaşlılık trafik vs vs ölüyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Abd nin Ortadoğu ile uğraşamaz duruma gelmesini isterdim

6. Gripten ölenleri de açıklasınlar yıllık..

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Lem bu alemde karıncanın kafasına yerleşen ve onu istediği ağaca götüren yani bilincini ele geçiren mantar türü var hahaha

Doğru bilgi şey edelim, ahaliyi yanıltmayalım beyni degil kasları kontrol ediyormuş.

Yine de sizin savı zayıflatmıyor, böyle olması.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Yeni topik öncelikle hayırlı olsun. Kaybeden olmasın
    Bir çok sayım ihtimalinden flat düzeltmeye döndü ew analiz. Düzeltmenin tamamlanmasının tam seviyesini bilmek imkansızdır. Aşağıdaki rakamlardan dönme ihtimalleri var. Daha aşağısı da olmaz dememek gerekli..

YAZIP ÇİZDİKLERİM
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
    sayın asgaridr
    etiketleri koyduğunuz yerler olmamış izlenimi vermekte. b yazdığınız yere a yazdığınız yerden gitmekte zorlama mevcut. hızlı etiketlenmiş bir grafik olduğunu düşünüyorum. benim sayımım sizin gibi olmamakla beraber sizin yerinizde olsaydım aşağıdaki gibi etiketlerdim. sizin b dediğiniz yere ben III etiketi koydum kendi ekranımda. iyi tradeler...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 55/1001 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •