Sayfa 97/1001 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Daxta bir ayı tuzağı yaptı ecb aynısını 2 3 gibi bizimkisi yapabilir

2. boğazım ağrıyordu dün konut kredisi için başvurdum biraz önce % 90 oranı yaptı ya galaksi liderimiz onlem alıp
    böyle bir ferahlama geldi boğazımın da ağrısı geçti sanki

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    zannediyormusunuz İSRAİLİ boykot edebilmek bence mümkün değil

hastahaneye gittiğimizde röntgen ve benzeri malzemelerinin tamamı israil menşeeli
    Rahmetli babam soyle demisti bir seferinde. O zaman israil urunlerini boykot ediyordu millet bu mavi marmaradan dolayi.

Israil malum tohumculukta cok iyi.

Israil olmasa domates bile yiyemeyiz dedi babam.

Mavi marmara ne oldu. Hic. Az biraz tazminat aldilar o kadar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sportiflerin maçlar durdurmadan önceki son çırpınışları...

bunlar nasıl ödeyecek bu futbolcu maaşlarını digiturk dicek ben federasyondan paramı aldım dicek...

kulupler para gelmedi stad yok seyirci yok esnaf ayagına yatacak maaş yok dicek...

futbolcular protesto göndericek kulube...

of of of....

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hatırlıyorum bu kuş gribi hortladığında da ortalığı ayağa kaldırmışlardı...paniği tavana vurdurmuşlardı...sonra bizim ülkemiz de yanılmıyorsam apar topar bunun aşısından aldı...sonra ne kuş gribi kaldı ne aşı...yalan oldu...zaman zaman haber sitelerinin kıyı köşesinde kuş girbi vakası diye ufak haberler çıkıyor...insan da değil tabii kanatlı hayvan çiftliklerinde v.s...

bu da acaba onun gibi bir şey mi diye düşünmeden edemiyor insan...abd'li ilaç şirketleri olabilir bu işin arkasında da...
    Bu işin arkasında herkes olabilir. Tamamen tesadüfte olabilir. Ama realitede olan göktaşı çarpmasına hazırlıklı devletlerin buna hazır olmadığı gerçeği. Milliyetçiliğin yükseldiği bir döneme hazır olun. Özellikle avrupada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Covid 19dan kaçış yok.. Sadece bağışıklığınızı güçlü tutun.. Kendi eviniz dışında hiç bi şeyi eldivensiz tutmayın.. Ancak dünya oksijen, gıda kaynaklarının sınırlı olması sebebiyle bizler 60 ı göremicez.. Bu tür virüsler önümüzdeki yıllarda mutasyon geçirip artarak gelmeye devam edicek

Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    herkes aldi mi mal?..tamam misiniz?..
    Alamadık. Buralardan zaten almıştık, yapıştır %5, %10, toplayalım Beybabam.

8.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    boğazım ağrıyordu dün konut kredisi için başvurdum biraz önce % 90 oranı yaptı ya galaksi liderimiz onlem alıp
    böyle bir ferahlama geldi boğazımın da ağrısı geçti sanki
    Böyle bir felaketin olduğu ortamda bile konut satma peşinde dünya liderimiz. daha neler göreceğiz kimbilir.

Sayfa 97/1001 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •