Sayfa 285/996 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Albayrak: (Döviz kurundaki yükseliş) Enflasyon üzerinde ciddi bir fiyatlanma davranışı olacağını düşünmüyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Albayrak: "(Sokağa çıkma yasağı) Şu anda gündemimizde yok."
    Yahu,el-insaf ,hadi mali konularda atış serbest,yahu iç işleri bakanlığını ilgilendiren konuda maliye bakanı niye yorum yapar,hani bunun iş bölümü?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: %5 büyümeden eminim

albayrak: Türkiye tüm yaşananlara rağmen pozitif ayrışıyor
    Honda, Toyota, Otosan üretimi durduruyor, büyük zincir mağazalar kepenk indiriyor benim aklıma gelenler bunlar ve % 5 büyüme, resmen geri zekalı yerine konuyor ahali.

En az % 50 bir geri zekâlı kitle var zaten de, bizler de mutasyona uğrayıp gerzeklesiyormuyuz acaba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Başta yapmış oldukları saçmalıktı,yayılmasında günahları çok.Ama son rakamın sıfır olduğuna ben inanıyorum.Sıfır dediğin zaman bir ay sonra sen o halkı evde tutamazsın,o yüzden tekrar aynı hatayı yapmazlar,çok zor bir dönem geçirdiler ama işi ilk çözen oldular.Zaten bu corona orda tekrar hortlarsa ve yenilemezse dünya yandı.
    Aslında Çinbaş ın ne günahı var
    Düşünüyomda büyük devletlerin hepsi öyle araştırmalar illa yapıyodur . Biz o seviyede değiliz büyüğüz tabe de o kadan deyil. Böyle deyil diye yani yapmiyosak ta bu bi ayıp değil. Zaten yapma için bilgi ilazım gelir. Aslen insan olarakta ben ufak bi bireyim şimdi holding patronları gibi yaşamam mümkün değil onlarda ben gibi yapamaz yaşıyamaz.

Bu korona tek şeyi gösterdi

Nukliyer vs o kadar deyilde

Sanki biyokimyasal daha tehlikeli

Bi ikincisi

Cinbas ta böyle abd inglınd docland gibi lacka kapital düzene geçiyo ya

Bi sonraki şeyi salgını (olmasın tabi de) böyle hızlı kontrol altına maltina alamaZ canım. Nerdee.

5. Son dakika… Corona virüsü kabusu bitmiyor: Kritik eşik geçildi
    Çin'in Wuhan kentinde başladıktan haftalar sonra küresel bir salgın halini alan corona virüsü can almaya devam ediyor... Bugün yapılan açıklamalarla birlikte dünya genelinde 176 ülkede görülen corona virüsünde ölü sayısı 9 bini aştı. Corona virüsü vakasında küresel sayının ise 225 bine ulaştığı belirtildi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...cildi-5689077/

Albayrak: Küresel resme baktığımızda borsa potansiyelimiz gayet iyi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Küresel resme baktığımızda borsa potansiyelimiz gayet iyi
    Faiz indirim potansiyelimizi de bakılırsa durum gayetle iyi...

Baya yer var hani...

İyiyiz iyi...

8. 3 dk dir dinliyorum yemin ediyorum hicbirsey anlamadim
    arada bir benchmark filan dedi.

Sayfa 285/996 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz