Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu arada elimde az da olsa toaso var, henüz arttırmaya başlamadım...zira tedarik süreci ve düşen güven nedeniyle otomotivin toparlaması zor olacak. Toaso poz arttırmak İçin biraz daha beklerim.

Ayrıca Ereğli gibi hep beğendiğim ve hep görece pahalı bulduğum froto maalesef çok olumsuz etkilendi. Ülkemiz ve yatırımcısı İçin kötü, ama benim gibi pusuda bekleyenler için iyi...froto biraz daha düşerse onu da portföye eklemeye başlayacağım maalesef

Önemli ders: sağlam diye bildiğimiz Tüpraş ve froto bu krizden en çok etkilenen şirketler oldu...sadece bu iki hisseden oluşan bir portföyle yola devam eden bir yatırımcı 2 ayda beredeyse portföyünün yarısını kaybetti...acı bir ders oldu bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu arada elimde az da olsa toaso var, henüz arttırmaya başlamadım...zira tedarik süreci ve düşen güven nedeniyle otomotivin toparlaması zor olacak. Toaso poz arttırmak İçin biraz daha beklerim.

Ayrıca Ereğli gibi hep beğendiğim ve hep görece pahalı bulduğum froto maalesef çok olumsuz etkilendi. Ülkemiz ve yatırımcısı İçin kötü, ama benim gibi pusuda bekleyenler için iyi...froto biraz daha düşerse onu da portföye eklemeye başlayacağım maalesef

Önemli ders: sağlam diye bildiğimiz Tüpraş ve froto bu krizden en çok etkilenen şirketler oldu...sadece bu iki hisseden oluşan bir portföyle yola devam eden bir yatırımcı 2 ayda beredeyse portföyünün yarısını kaybetti...acı bir ders oldu bence.
    20 tl ye FROTO alacağım dediğim zaman çoğu kişiye pek gerçekci gelmemişti, yine de o kadar düşeceğine ihtimal vermiyorum ama 30 lu fiyatlardan alıma başlayacağım.

fabrikayı daha yeni kapattılar ve ufukta otomotiv sektörü için bir teşvik görünmüyor.

30 lu fiyatlar haftaya görülür ben de kademeli alımlara başlarım.

3.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    20 tl ye FROTO alacağım dediğim zaman çoğu kişiye pek gerçekci gelmemişti, yine de o kadar düşeceğine ihtimal vermiyorum ama 30 lu fiyatlardan alıma başlayacağım.

fabrikayı daha yeni kapattılar ve ufukta otomotiv sektörü için bir teşvik görünmüyor.

30 lu fiyat derken 39 kabul ise, haftaya başlarsın bence de...30-40 arası kademeli alım İçin mükemmel yerler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku

Sonuc olarak bu sartlarda bu sozu soyleyen size bile 20 TL gercekci gelmemis ve o kadar dusecegine ihtimal vermeden 30 TL'li fiyatlardan alima baslamayi planliyorsunuz.

Durum boyleyken aylar/haftalar once soylediginizde insanlara gercekci gelmemesi normalmis sanki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu arada elimde az da olsa toaso var, henüz arttırmaya başlamadım...zira tedarik süreci ve düşen güven nedeniyle otomotivin toparlaması zor olacak. Toaso poz arttırmak İçin biraz daha beklerim.

Hem ford hemde tofas kuruluna katıldım. Dediğin doğru . Üretim sıkıntısı açısından ciddi etkilenecek. Zaman da veremiyolar.
    CEO'ların görüşleri:

toaso
    https://twitter.com/bdincer1903/stat...88954147803136
    froto
    https://twitter.com/bdincer1903/stat...26103942942721
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Hem ford hemde tofas kuruluna katıldım. Dediğin doğru. Üretim sıkıntısı açısından ciddi etkilenecek. Zaman da veremiyolar.
    CEO'ların görüşleri:

toaso
    https://twitter.com/bdincer1903/stat...88954147803136
    froto
    https://twitter.com/bdincer1903/stat...26103942942721
    Teşekkürler, bu tür paylaşımları daha sık görmek isteriz başlıkta

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •