Sayfa 286/996 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    3 dk dir dinliyorum yemin ediyorum hicbirsey anlamadim
    arada bir benchmark filan dedi.
    Bakın burasi çok önemli demedi mi?

İstanbul'da saf alkol içerek hayatını kaybeden Türkmenistanlıların sayısı 20'ye yükseldi. Koronavirüsten korunmak için saf alkol tükettiklerini söyleyen 34 Türkmenistan vatandaşının ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Albayrak:

"Ayakta kalanlar bu süreç başladığında hızlı şekilde koşup, hedefe ulaşma konusunda iyi performans gösterecek. "

Bak bu çok doğru...

Ayakta kalan olursa tabi...

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İstanbul'da saf alkol içerek hayatını kaybeden Türkmenistanlıların sayısı 20'ye yükseldi. Koronavirüsten korunmak için saf alkol tükettiklerini söyleyen 34 Türkmenistan vatandaşının ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.
    İyi en azindan alkole arap sabunu karistirmamislar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Metil alkolü kaktırmışlar bu zavallılara, saf alkol olması ile alakası yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Zülfü Livaneli de Corona hastası. Testi pozitif çıkmış..Yaşını da düşünecek olursak tatsız bir haber.

Toplumumuza bir çok yönden hizmet etmiş, bu değerli müzisyen, besteci, yazarımıza sağlık diliyorum. Umarım tez zamanda kurtulur bu hastalıktan.

Kendisi açıklama yaptı, hasta değilim dedi abi..

7. DOLAR yok olacak diyenler FED bizimle de SWAP hattı kursa diye ağlıyor.

in god we trust!

The Federal Reserve on Thursday announced the establishment of temporary U.S. dollar liquidity arrangements (swap lines) with the Reserve Bank of Australia, the Banco Central do Brasil, the Danmarks Nationalbank (Denmark), the Bank of Korea, the Banco de Mexico, the Norges Bank (Norway), the Reserve Bank of New Zealand, the Monetary Authority of Singapore, and the Sveriges Riksbank (Sweden).

https://www.federalreserve.gov/newse...y20200319b.htm

Sosyal medyadaki rakı gruplarında, Corona ilâcı rakıdır muhabbeti gırla gidiyor, eğer inananlar varsa daha çok kayıp veririz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 286/996 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •