Sayfa 351/1003 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    altın topiğinden alıntı.
    Neyse yazmıycam, bu yazıyı yazanı bile seviyorum

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    9/11'den sonra bailout oldu butun ABD havayollarina. Simdi de 68 milyar dolar istiyorlar. Havacilari kotu vuruyor bu olay Yildiztozu. Tombik dusmuyor, cunku arkasinda devlet var. Pegi ise freefallda cunku millet hem d.t hem para korkusunda su anda. Surenin uzamasi havacilari batirir. Ona kademeli islem gerekiyor.
    O değil de elimizde bist 30 hisseleri var.Gözaltı pazarı forumundan daha çok endişe var burda.Ne günlere geldik

Ortaklar biraz mantik yurutmek lazim. Size 85'teki bir 30 hissesini 1 ay icinde 25'ten aldiriyorlarsa ortada gercek bir problemin oldugundandir. Kimse oyle kimseye para kazandirma derdinde degil borsada. Riskleri de unutmayalim.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Hürriyet 19/03/2020

''Koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarına da sıçradı. Kimi ilanlarda ‘Koronavirüs geçirmez ev’, ‘Koronavirüsün çıkamayacağı yükseklik’ gibi abartılı ve gerçek dışı tanımlar da yapılıyor. Gayrimenkul danışmaları ise virüsün Avrupa’ya sıçramasından bu yana şehir dışındaki az katlı ve müstakil evlerle arazilere talebin arttığını söylüyor.''

Belki corona geçirmezdir dostum ,nihayi olarak amaç halkı korumak değilmi

sülün osmanı sollamış bizim emlakçılar
    Harbiden komik seyler buluyorsun arada.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    vakko %6 aşağıda sektör kapalı, doaş %8 aşağıda yatırım iptal oldu, pegi %8 aşağıda, uçak kalkmıyor, ford %8 aşağıda üretim durdu. Bu veriler çok çabuk değişir, izlenecek tek şey sektör olmalı. Elinizdeki tohumları az veya çok doğru yere ekmelisiniz. Bu sadece bir banka satış olayı değil, yada finansal bir kriz değil. Konu çok, daha çok şey yazılacak, ama 1-2 ay sonra illaki bir sakinlik yaraların sarılma zamanı gelecektir.
    Yatırımın iptalini şirket açıkladımı ? Eğer öyleyse takip ekranından çıkarayım, tamda elim gidiyordu bu aralar, ama işte ky piskolojisi bazen kurtarıyor. Az daha az daha, azıcık daha diye diye hafta sonuna kaldı alışım ama iptal edildiğini bilmiyordum.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Perception da pert oldu. Kac senedir gelip gelip Halki kotulerdi, oteki taraftan da Tombigi iyilerdi. Tombik gagaladi onu.

Birsey olmaz doktor, devlet kurtarir onu da fiyati nasil yamulur allah bilir. Zamana yayip 3-4 parti halinde al bence. 1 hafta kuralimi uygulamasaydim 35'ten de patlayacakti elimde, maliyet cok yuksek kalacakti.
    Th üstad 57 den aldı ortak adamda çelik gibi irade olması lazım bu kadar kısa sürede % 50 den fazla zararı tolere edebilmesi için. Ayrıca o aldımı bizım gibi 10 bin lot almaz, en az 50 100 bin lot gömmüştür. 26.10 dan benim elim titredi % 30 hulku 10, 10, 10, 3 partide kademeli çevireceğim kim bilir belki hulkun acısını oradan çıkarırız.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    artık maç yok, yeşil sahalar tatil, bu kadar borçlu klüpler ne olacak. un alsak ev makarnası falan yapsalar kesinlikle iyi para yaparlar. ama yok olmaz, onlar cepheye mermi taşıyamazlar. herkes sigaraya karşı, keyif verici bir madde olduğu için, e başkalarına göre maclarda keyif verici, neden onlara karşı değiller.
    Maaşları dondursunlar, sözleşmede mutlaka vardır bir madde.

Aman Kızıldağ hocam Doas yatırım iptal oldu deme 8.88 Maliyetim vater 30k lot

Sayfa 351/1003 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •