Sayfa 237/1001 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    dow 300 puan verdi normaldir.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Almanya’dan Amerika’dan italyadan Fransa’dan dıj gücler bizi kıskandı virüsü saldılar diye söyleniyorlar mı varmı onlardada a haber gibi bişi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu virüsü uzaylılar felan mı saldı dünyaya acaba diye düşünüyorum.Hava da balık gibi yüzüyor galiba dünyanın her yerine yayılması rüzgarla hareket edebildiğinin kanıtı havada 3 saat yaşayabiliyormuş meret.....
    Trekking jogging yapmayın öndekinden çıkan virus havada asılı iken size gelebilir demişler. TV de profesörler öyle bir şey yok dediler.

Tedavi ilaç gelene kadar paranoya deva eder.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Almanya’dan Amerika’dan italyadan Fransa’dan dıj gücler bizi kıskandı virüsü saldılar diye söyleniyorlar mı varmı onlardada a haber gibi bişi

a HABER gibisi hiç bir yerde olamaz
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. Cool

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Bu krizin başındayız

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yol açtığı krizin başında olduklarını belirtti.

Macron, İçişleri Bakanlığında Kovid-19'a ilişkin düzenlenen toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Fransa'nın salgına ilişkin zamanında önlem almadığı" yönündeki eleştirilere tepki gösteren Macron, "Dünya Sağlık Örgütü alarma geçmeden Fransa harekete geçti. Yalnız daha önce karşılaşmadığımız bir krizle karşı karşıyayız." dedi.

Macron, gelecek günlerde yaşanabilecek sorunların tespit edilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak "Bu krizin başındayız. Olağanüstü önlemler aldık. Virüse karşı zamanla yarışıyoruz." ifadesini kullandı.

Fransa'da resmi verilere göre, şu ana kadar salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 372'ye, vaka sayısı 10 bin 995'e yükseldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yaz aylarında vakalar artarak devam ederse SAKATİKO .......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Almanya’dan Amerika’dan italyadan Fransa’dan dıj gücler bizi kıskandı virüsü saldılar diye söyleniyorlar mı varmı onlardada a haber gibi bişi

Trump ısrar ile Çin vürüsü diyor.

7. >>>>>>>>
    Ford Otosan, Toyota ve Honda’nın ardından Mercedes de Hoşdere ile Aksaray fabrikalarında üretimi askıya alacak. Tofaş ise Bursa’daki fabrikasında '1.5 metre sosyal mesafe' kuralı uygulayacak

Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    100 tane gönderini inceledim 2 tane finansal piyasalarla ilgili yazını bulamadım, Sadece siyaset yapıyorsun. karşı görüşe tahammülünüz yok. Ben vadeli işlemler yaptığım için bu topikdeyim 1 tane siyasi yazıya cvp verdim diye trollerin saldırısına uğradım bu normal değil. Karşı görüşe tahammül edemiyorsanız yazmayın bu kadar basit.
    sen bana sormadın mı 6.500 yazının içinde borsa ile alakalı bul diye bak üste ne yazıyor 2,5 yıldır ben borsayı bıraktım ama burada ara sıra yazarım kaliteli esprili bilgili samimi bulduğum arkadaşlar var. tabi içlerinde çürüklerde var sende gireceksin galiba bu gidişle

6.500 yazının en az 2.500 tanesi borsa ile alakalıdır. son gönderilerime bakarsan ben zaten poz almıyorum çoğunluk haber arada sırada da senin gibilerin yaptıklarını yani ülkeye zarar vermelerini yazarım

bu arada sen 1 tane yazdıysan millet sana saldırdıysa yaylan o zaman gençlik kollarına orada daha önemli görevlere gelebilirsin millet saldırıyorsa bu ülkeyi bu hale getirdikleri içindir.

ha bunu anlamıyor isen

bye

Sayfa 237/1001 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •