Almanya’dan Amerika’dan italyadan Fransa’dan dıj gücler bizi kıskandı virüsü saldılar diye söyleniyorlar mı varmı onlardada a haber gibi bişi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Bu krizin başındayız
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yol açtığı krizin başında olduklarını belirtti.
Macron, İçişleri Bakanlığında Kovid-19'a ilişkin düzenlenen toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu.
"Fransa'nın salgına ilişkin zamanında önlem almadığı" yönündeki eleştirilere tepki gösteren Macron, "Dünya Sağlık Örgütü alarma geçmeden Fransa harekete geçti. Yalnız daha önce karşılaşmadığımız bir krizle karşı karşıyayız." dedi.
Macron, gelecek günlerde yaşanabilecek sorunların tespit edilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak "Bu krizin başındayız. Olağanüstü önlemler aldık. Virüse karşı zamanla yarışıyoruz." ifadesini kullandı.
Fransa'da resmi verilere göre, şu ana kadar salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 372'ye, vaka sayısı 10 bin 995'e yükseldi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yaz aylarında vakalar artarak devam ederse SAKATİKO .......![]()
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
>>>>>>>>
Ford Otosan, Toyota ve Honda’nın ardından Mercedes de Hoşdere ile Aksaray fabrikalarında üretimi askıya alacak. Tofaş ise Bursa’daki fabrikasında '1.5 metre sosyal mesafe' kuralı uygulayacak
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
sen bana sormadın mı 6.500 yazının içinde borsa ile alakalı bul diye bak üste ne yazıyor 2,5 yıldır ben borsayı bıraktım ama burada ara sıra yazarım kaliteli esprili bilgili samimi bulduğum arkadaşlar var. tabi içlerinde çürüklerde var sende gireceksin galiba bu gidişle
6.500 yazının en az 2.500 tanesi borsa ile alakalıdır. son gönderilerime bakarsan ben zaten poz almıyorum çoğunluk haber arada sırada da senin gibilerin yaptıklarını yani ülkeye zarar vermelerini yazarım
bu arada sen 1 tane yazdıysan millet sana saldırdıysa yaylan o zaman gençlik kollarına orada daha önemli görevlere gelebilirsin millet saldırıyorsa bu ülkeyi bu hale getirdikleri içindir.
ha bunu anlamıyor isen
bye
Yer İmleri