Sayfa 297/1001 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Italya gibi patır patır dökülürsek, anlayacağız ne dediğini!
    Dökülmeme şansımız maalesef çok düşük. Bugün iş yerindeki çalışanlara çay molasinda kefir dağıttırdim. Yarısı ben sevmem bunu diyip içmemiş. Hepimiz bu virüsü alıcaz ama vücut direncimiz artsın diyorum ama adam oralı değil. Gençliğine güveniyor ama anne babasına taşıyabileceğini hiç düşünmüyor.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

250 bin toplam vaka
    25 bin yeni vaka
    10 bin toplam ölüm
    Bin yeni ölüm
    Araları hep 10 katı
    Ayrıca 7500 ciddi vaka var

Her zamanki gibi saat 23:55 te sağlık bakanı çıkacakmış bakalım

Çıkacakmı yazacaktım lanet şey

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Migros 1.5 metre demiş, bugün 3 yaşlı sohbet ediyorlardı, neredeyse burun buruna!
    Bence yarın başlar, bugün kasiyerin yanında temizilik losyonu vardı, kasa önünü zaten sürekli siliyorlardı eskiden de.

Marketten çıkarken kolonya ikram da edilebilir, eskiden lokanta çıkışlarında olurdu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Çıkacakmı yazacaktım lanet şey
    Ağzına bir tane çak, ben öyle yapıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence yarın başlar, bugün kasiyerin yanında temizilik losyonu vardı, kasa önünü zaten sürekli siliyorlardı eskiden de.

Marketten çıkarken kolonya ikram da edilebilir, eskiden lokanta çıkışlarında olurdu.
    Küçük yerlerin gözünü seveyim, bizim burada hala lokantalarda kolonya ikram edilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    Ya çok safsın yada çok cahilsin söylediğim şeyi anlamayacak kadar ama ben saflığına veriyorum. 1-Bugün Maske takan kimseyi görmedim. 2- İnsanlar diğer günlere göre sokaklarda sayı olarak daha fazlacaydı.3. Bir şekilde bu virüsle yaşamaya alışmaları gerektiğinin farkında olan mantıklı insanlar da var. 4- Dünyada doğal olaylardan her gün ölen 150 bin insan var. 5.Trafik kazasında ölme ihtimalin bu virüse yakalanıp ölme ihtimalinden daha fazla.
    Kafaya bak. Ne desek boş. Bu bulaşıcı bir hastalık hemde ölümcül.. seri şekilde.. 1 ayda 10bin insan öldü.. 1 ay bile değil... hala kazada ölme riskin daha yüksek diyor.. fesupanallah... tedavisi yok, ilacı yok... karantinadakiler öylece bekliyor... sen tedavi ediliyor falan sanıyorsun sanırım

Sayfa 297/1001 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •